Nieuwe liefde: de rotan loungestoel

Ja, er is weer een nieuwe liefde in mijn leven! Een rotan loungestoel die zó mooi is, dat je ernaar blijft kijken. En je bent gewaarschuwd want als je eenmaal plaats hebt genomen in deze beauty, kom je er voorlopig niet meer uit. Hij doet zijn ‘lounge’ naam duidelijk eer aan. 

In ons huis uit 1913 is de basis wit. De oorspronkelijke houten vloer is wit geverfd, evenals de balken aan het plafond. De muren zijn lichtgrijs en door de hoge ramen komt veel licht naar binnen. Resultaat? Een heerlijk fris en licht huis. Om het ook warm en gezellig te maken hebben we veel meubels en accessoires van natuurlijke materialen. Leer, wol, linnen, zeegras, hout, bamboe en rotan. Juist die naturel kleuren, kleuren erg mooi op de witte vloer.

De rotan loungestoel

Een rotan fauteuil stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Op Bali viel ik als een blok voor de rotan trend en nog steeds doet het me denken aan dit fijne eiland en de goede sfeer die er heerst. Er miste nog een stoel in onze woonkamer, om de grote ruimte wat extra te vullen, maar ook omdat het heel praktisch is als er vrienden komen. Zelf heb je er ook direct een heel gezellig loungehoekje bij en dat is natuurlijk heel fijn. De loungestoel staat op een zonnige plek dus je kunt hier heerlijk genieten van een kopje koffie en een tijdschrift. Ik heb een schapenvachtje in de stoel gelegd voor een extra ‘cosy’ effect (en zitcomfort;)).

Ook tof voor buiten

De afgelopen dagen is de stoel al meerdere keren mee naar buiten verhuisd. Onder de veranda, naast de loungebank, staat dan onze rotan tuinstoel te shinen. Zonde als we zoveel buiten leven en ik mijn nieuwe aanwinst niet kan bewonderen en buiten loungen is in de zomer nóg lekkerder.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Nieuwe liefde: de rotan loungestoel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*