NEW IN: Pronto fauteuil

Inmiddels is het alweer een half jaar geleden dat ik bij mijn vriend introk en kan ik zeggen dat ik redelijk geslaagd ben in het ombouwen van een mancave naar een sfeervol thuis. Onderdeel daarvan was onder andere de woonkamer een boost geven want die twee stoffige oude banken konden naar mijn idee écht niet meer.

Toen ik hem daar ook eindelijk van wist te overtuigen, gingen we op zoek naar nieuwe aanwinsten. Weg met de oude stuff dus en hallo fauteuil en (wordt verwacht) de nieuwe bank!

Metaal, leer en cognac

Gelukkig zijn we het over een ding eens in het interieur: leer, cognac en metaal zijn tof. Een combinatie van die drie al helemaal en zo viel ons oog dus op de Pronto fauteuil van Flint. Het is nog even wachten op de nieuwe bank, maar ik kan je alvast verklappen dat deze heel, heel mooi is en perfect past bij de fauteuil.

pronto fauteuil
Heerlijk om de koude avonden thuis door te brengen met de kachel aan en lui hangend met Netflix of een goed boek. Dat is wat voor mij de herfst zo’n fijn seizoen maakt; thuis zijn is ineens zo lekker. Vooral wanneer er eerst een uitgebreide boswandeling is gemaakt met de hond en je binnen gaat opwarmen met een warme chocolademelk.

Als er dan ook nog sneeuw ligt ben ik helemaal happy, maar dan heb ik het alweer over een ander seizoen!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “NEW IN: Pronto fauteuil”

  1. 13/10/2016

    Jamey Reply

    wauw wat een mooie fauteul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*