Reizen door je eigen interieur

Net terug zijn van vakantie en alweer grotendeels het vakantiegevoel verliezen. Kennen jullie dat? Ik vind het zelf erg vervelend en daarom vind ik het leuk om toch dagelijks herinnerd te worden aan mijn reizen. Er zijn genoeg interieurideetjes te reizen door je eigen interieur, ik heb er een paar verzameld!

Kurken wereldbol

Cork globe

Zelf ben ik het bezit van deze ontzettend toffe kurken wereldbol van Suck UK. Erg leuk om zo in kaart te brengen waar je allemaal bent geweest of om je travel bucketlist mee vast te leggen. Pas wel op; je zou eigenlijk alleen al naar een nieuw werelddeel willen om daar ook wat te kunnen prikken ;) Zelf ben ik tot nu in Europa en in een deel van Amerika geweest. Als je dan naar die wereldbol kijkt, besef je dat er nog genoeg is om te ontdekken.

12a52e0e3fa0e4800ec2f8fac8b99471

Dit is ook een leuke variatie op de wereldbol en absoluut een eyecatcher op de muur! Andere opties zijn muurstickers en scratch mappen.

Landkaart

Komt natuurlijk een beetje op hetzelfde neer, maar zo’n echte landkaart aan de muur voeg je een vleugje vintage toe aan je interieur. Er zijn ook een paar moderne varianten die je interieur ook een groot impuls geven.

landkaart

88ba41b6e4feb07a3128bd5cb9bf45d4

Je kunt natuurlijk ook voor het grote gebaar gaan…

e749e2b3de33b3095cc48b7dded28f7d

Foto’s

Je kijkt nou eenmaal veel sneller naar geprinte foto’s dan naar digitale foto’s. Je kunt op heel veel manieren je foto’s mooi weergeven, ook als ze niet aan vakantie gerelateerd zijn.

photo wall

photo rack

Verzameling

Zelf probeer ik van elk land of elke stad waar ik geweest ben een leuke magneet mee te nemen, zodat ik een mooie verzameling heb. Natuurlijk moet je zelf kijken wat je leuk vindt, denk bijvoorbeeld aan munten, armbandjes, kaarten etc. Je zou ook van elke plek een bijzonder interieuritem mee kunnen nemen, zodat je huis echt een persoonlijke plek wordt vol bijzondere spullen en de daarbij horende herinneringen.

Hoe breng jij je vakanties terug in je interieur en heb je misschien nog leuke ideeën? Laat ze achter bij de comments! :)

Author Description

Wordt gelukkig van schrijven en is verder gek op reizen, koken, Scandinavische interieurs, lipsticks en fashion.

No Responses to “Reizen door je eigen interieur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*