Cadeautips voor interieurliefhebbers

Word jij net als ik heel blij van leuke nieuwe woonaccessoires? Of ken je iemand die daar heel blij van wordt? Dan heb ik hier een heel leuk lijstje voor je, want deze cadeautips zijn heel geschikt voor interieurliefhebbers. En een cadeautje geven (of dat nou aan jezelf is of aan een ander) is áltijd een goed idee!

1. A3 kaarten van Zusss

Ik vind kunst aan de muur heel tof, maar ik hou wel van afwisselen. Ieder seizoen pas ik de accessoires wel weer aan in huis om het gezellig warm te maken (najaar) of juist lekker fris (voorjaar). De A3 kaarten van Zusss via Sweet Living Shop zijn hier perfect voor! Ik koos de flamingo en palmboom uit en haalde zo direct het vakantiegevoel in huis.

cadeautips

2. Wereldbol

We blijven nog even bij dat fijne vakantiegevoel, want voor de reislustigen onder ons mag een wereldkaart of wereldbol zeker niet ontbreken in je interieur. Ik viel voor de zwarte houten wereldbol, deze staat heel stoer als accessoire en herinnert ons er aan hoeveel mooie reizen we nog willen maken om nog veel meer van de wereld te zien.

3. Opbergmand

Praktische cadeaus zijn zo gek nog niet! Hoewel het bijna een belediging is om deze opbergmand praktisch te noemen, want het is gewoon een beauty om te zien. Dus zonder inhoud dient hij goed als ”voor de sier” en met inhoud (handig voor waxinelichtjes bijvoorbeeld!) is hij bijzonder mooi praktisch.

cadeautips

4. Sierkussen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar naar mijn mening heb je niet gauw genoeg sierkussens. Als de bank wel wat vol wordt, kun je prima kussens per seizoen wisselen om even lekker te vernieuwen. Of je brengt de kussens naar boven, want het maakt je slaapkamer en bed ook altijd erg gezellig. Ik koos voor dit prachtige kussen van Zuss, velvet én met gouden palmboom. Need I say more?

5. Plaid

We blijven even bij die gezellige en warme aankleding, want plaids zijn wat mij betreft ook onmisbaar. Een zachte wollen voor de koude wintermaanden of een mooie katoenen die geschikt is voor ieder moment. Ook hiervoor geldt; even mooi op de bank als boven op bed!

Krijgen jullie stiekem ook al een beetje zin in het najaar? Ik vind het op een regenachtige dag of avond toch wel weer heerlijk om lekker binnen te zijn, kaarsjes aan en genieten van je gezellige thuis. 

cadeautips

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Cadeautips voor interieurliefhebbers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*