Tip: een opzetzwembad in de tuin

De zomer is in volle gang! Juni was zelfs de warmste maand juni ooit. We zijn massaal bezig om die hitte zo goed mogelijk te doorstaan, uiteraard met bikini in huis en de tuin wordt zomerklaar gemaakt. Een mooie loungeset, planten ter decoratie en als we onze fantasie helemaal laten gaan, willen we ook een zwembad in de tuin om even in af te koelen als het nodig is. En waarom eigenlijk ook niet? Met een opzetzwembad kun je alle kanten op!

De keuze voor een opzetzwembad is reuze. Bij de speelgoedwinkel vind je allerlei opblaadbadjes en ook de kunststof schelp zie je veel voorbij komen. Ook populair is het intex metal frame zwembad. Deze baden hebben een stalen frame waardoor ze erg stevig zijn, hebben een langere levensduur dan een simpel opblaasbad en ze zien er ook nog eens strak uit. Het oog wil ten slotte ook wat!

Alleen wanneer het uitkomt

Mijn autocorrectie maakte net van de titel een ‘opzegzwembad’ ipv een opzetzwembad en dat is eigenlijk wel een leuke, want in principe is een opzetzwembad ook heel flexibel. Bij slecht weer of tijd te kort laat je hem leeglopen, zet je hem in de schuur en heeft niemand er last van. Je pakt hem er net zo snel weer bij wanneer men wél weer tijd en zin heeft.

intex metal frame

Niet alleen voor kinderen

Meestal wordt een zwembad pas in huis gehaald als er kinderen zijn die er (veelvuldig) naar vragen, maar ik kan je uit ervaring vertellen dat het ook als volwassene erg goed vertoeven is in zo’n bad op een warme zomerdag. Boek erbij, verkoelend drankje en je kunt vakantie vieren in eigen tuin. Of wat dacht je van een barbecue met vrienden afsluiten met een heuse poolparty?

Ook voor de hond

Tot slot: onze hond is een echte waterrat (wat wil je ook anders met een labrador;)). Hij heeft het in de zomer al gauw erg warm en ik kan hem niet blijer maken dan met een zwembad in de tuin. Lekker plonsen én schoon worden. Zowel voor hem als voor mij leuk!

Kom maar door met dat mooie zomerweer, wij zijn er klaar voor! *plons*

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Tip: een opzetzwembad in de tuin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*