WIN: Ferm Living Mirage kussen

Er is één design merk dat keer op keer mijn hart weer weet te veroveren: het Deense merk Ferm Living. Prachtige ontwerpen, altijd een verrassende twist, de mooiste materialen en het kleurgebruik vind ik fantastisch. Veel woonaccessoires hier in huis zijn dan ook afkomstig van dit jonge merk uit Scandinavië. En sinds vorige week heb ik daar weer een nieuw pareltje aan toe mogen voegen.

Met de wisseling van de seizoenen heb ik altijd ‘last’ van veranderdrang. Het huis moet over de kop. Helaas (of gelukkig;)) is dat niet zo simpel, maar met het veranderen van woonaccessoires kom je een heel eind. Het is dé manier om een compleet andere sfeer te creëren in huis. Geen nieuwe bank dus, maar wel andere sierkussens op de bank om het voorjaar in huis te halen.

ferm living mirage kussen

Ik word geïnspireerd door de natuur en reizen en met name onze reis naar Marokko afgelopen najaar was zo’n reis waar heel veel ideeën zijn ontstaan. Natuurlijke materialen, aardse tinten en een klein beetje groen. En daar past onze nieuwe aanwinst perfect bij. Het Ferm Living Mirage kussen doet mij denken aan een warme zomerdag op vakantie. Zo eentje waar niets hoeft, je heerlijk loom de dag doorbrengt en bij voorkeur een dutje doet op het strand. En dan met overal zand op een terrasje neerploffen voor een verkoelend drankje. Een zomerbriesje, de warme lucht en het geluid van de golven… Dát.

Wist je dat?

Leuk feitje over dit Deense merk: Trine Andersen, de oprichtster, was jarenlang werkzaam in de modebranche. Tot ze iets miste toen ze op zoek ging naar muurdecoratie en zo een gat in de markt ontdekte. Inmiddels is Ferm Living uitgegroeid tot een serieus merk met meer dan 600 ontwerpen met een groot assortiment: van banken tot accessoires, dekbedovertrekken en behang.

Winactie!

FEESTJE! Ik mag zo’n prachtig sierkussen weggeven. Ga naar mijn Instagram om deel te nemen aan deze toffe winactie.

ferm living mirage kussen

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “WIN: Ferm Living Mirage kussen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*