5 grote kleine geluksmomentjes

Ik vond het weer de hoogste tijd voor een overzicht van de Grote Kleine Geluksmomentjes van afgelopen week. Even stil staan bij al het moois in de wereld, dat het echt de kleine dingen zijn die gelukkig maken en bewust dankbaar zijn voor deze momenten. Ik schrijf ze graag op in een schriftje maar nog leuker om ze gewoon online te delen zodat we elkaar kunnen inspireren. 

Hieper de piep!

Mijn nichtje werd afgelopen zaterdag 2 jaar oud. Ze voelde zich oh zo jarig, liep alleen maar heel blij rond te stuiteren en speelde trots met al haar nieuwe cadeautjes. Samen in de zandbak spelen, naar de Drone kijken die door de lucht vloog, dansen op haar lievelingslied, proosten in de zon en na afloop patatjes eten. <3

Instagram

Leuke berichtjes krijgen op Instagram van volgers. Zo leuk om te horen dat je anderen kunt inspireren. En in juli komt er een fotograaf bij ons thuis om foto’s te schieten voor een binnenkijker in een magazine! Best wel een beetje trots.

Lange wandelingen

Tommy is dé perfecte reden om er vier keer per dag op uit te moeten. Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen en we hebben het geluk dat we op 1 minuut lopen wonen van een prachtig park waar hij kan rennen, zwemmen en spelen met andere honden. In het weekend pakken we vaak de auto om naar het bos te rijden, heerlijk om zoveel in de natuur en buitenlucht te zijn!

Magazines

Tijdschriften lezen blijft een van mijn lievelingsmomenten thuis. In alle rust met een cappuccino op de bank, inspirerende verhalen lezen en ideeën opdoen. Ik heb voor mijn verjaardag een abonnement gekregen op vtwonen en ik vind het een zalig blad, echt een geluksmomentje als ‘ie op de mat valt.

Flowerpower!

Een verse bos bloemen in huis. Voor een leuke samenwerking op Instagram kreeg ik een mooie bos bloemen thuis bezorgd en ik kan daar echt van genieten. Hij staat prachtig én ruikt heerlijk.

Zo, dat waren ze weer voor vandaag! Tot de volgende keer. x

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “5 grote kleine geluksmomentjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*