5 X Cadeautips voor hem

December betekent gezelligheid, sfeer, lekker eten en drinken en natuurlijk de feestdagen. Bij die laatste draait het uiteraard ook om de cadeautjes! Dat uitzoeken van cadeaus brengt echter vaak wat stress met zich mee, want wat ga je dit jaar weer eens kopen… Voor de dames is dat vaak nog wel te doen, ons maak je namelijk overal wel blij mee, maar voor mannen wordt het een wat lastiger verhaal.

Om dit jaar niet weer met een parfum of ander ‘standaard’ cadeau bij vriendlief, vader of schoonvader aan te komen geef ik je hier een aantal cadeautips voor hem:

1. Games/gadgets

Bij mannen is toch vaak nog het kind in hen zichtbaar en je kunt ze dan ook vrijwel zeker blij maken met een spelletje voor een spelcomputer bijvoorbeeld of een leuke gadget! Op Radbag.nl vind je onwijs veel leuke hebbedingen.

2. Weekendje/dagje weg

Hoe leuk is het als je samen kunt profiteren van een cadeautje?! Geef hem een leuk weekendje weg cadeau met een hotelovernachting, of ga bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark of spa.

Hotel Kurhaus in Scheveningen heeft net vorige week de deuren geopend van de Kurhaus Spa & Beauty. Tip voor een romantisch weekend weg aan het strand met de nodige ontspanning!

3. Sokken

En dan geen simpele zwarte sokken uiteraard, maar leuke, gekleurde van Happy Socks bijvoorbeeld! Op Sokken.nl vind je de leukste giftboxen voor de kerst.

kerstcadeaus

4. Kookboek

Heb je een echte chefkok aan de haak geslagen (lucky you!), of kan de man nog wel wat kooktips gebruiken? Koop een leuk kookboek voor hem! De creaties moet je wel even proberen natuurlijk ;)

5. Winterse accessoires

December betekent ook flink wat kou; goede reden om de man te voorzien van een lekkere, warme sjaal, handschoenen of muts!

Heb jij nog een gouden (of zilveren) cadeautip waar je mannen blij mee maakt? Laat het ons weten!

Author Description

Hi! Ik ben Amber en op Verrassend Genoeg deel ik mijn interesse voor onder andere mode, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel leesplezier! Zien wat mij nog meer bezighoudt? Volg me dan op instagram: @amberdouma_

One Response to “5 X Cadeautips voor hem”

  1. 12/12/2016

    Jamey Reply

    Leuke tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*