5 x waar ik blij van word

Oh wat fijn dat het weer lente is! De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. We wonen alweer 4 maanden in ons ”nieuwe” huis, ik heb een andere baan en heb er bewust voor gekozen om meer tijd vrij te maken voor mijn freelance werkzaamheden. Op dit moment zit ik heerlijk achter mijn Macbook in de tuin te werken; de voordelen van eigen baas zijn. Ik geniet iedere dag van het stukje extra vrijheid dat ik nu heb.

1. Grote vriend Tommy

Nóg een grote verandering in ons leven: labrador Tommy. Dolgelukkig zijn we met hem en hij met ons, aan al zijn knuffels te merken. Iedere ochtend vrolijk worden begroet, de lange wandelingen en samen op de bank chillen: we kunnen niet meer zonder je lieve Tom!

2. De tuin

Op het huis waren we op slag verliefd en de tuin vonden we ”gezellig rommelig”. Na drie maanden nam de gezelligheid wat af en kwamen vooral de ergernissen van een overvolle tuin. Afgelopen weekend hebben we de boel eens flink opgeruimd en nu is het eindelijk de fijne tuin die we voor ogen hadden. Met de nieuwe tuinmeubelen hebben we leuke zitjes gecreëerd zodat je altijd ergens in de zon kan zitten.

3. Leuke samenwerkingen

Ik ben heel dankbaar voor de vele leuke samenwerkingen die op mijn pad komen. Dat maakt natuurlijk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en daar word ik iedere dag blij van.

4. Dromen

Ja haal de dromer maar eens uit het meisje.. Dat gaat je niet lukken! En dat is maar goed ook, want ik vind het heerlijk om te fantaseren over de toekomst. Vriendlief doet gelukkig graag mee en zo kunnen we uren praten over wat we nog graag willen bereiken en doen, nu en later.

5. Mijn dierbaren

Lange wandelingen, etentjes, het terras op, spelletjes avonden en gewoon heel veel samenzijn met de mensen van wie je houdt. Héél belangrijk. Deze hoort eigenlijk bovenaan, want hier word je toch het aller blijst van?

Zijn jullie ook zo blij met de lente? Waar word jij blij van?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “5 x waar ik blij van word”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*