5x De mooiste auto’s voor vrouwen

Auto’s een mannending? Dacht het niet! Niet met de mooie modellen die je tegenwoordig de weg op ziet gaan in ieder geval. Mat zwart, grijs en glanzend wit. Leren bekleding en glanzende velgen erbij en het plaatje is wat mij betreft compleet. Vandaag de vijf mooiste auto’s voor vrouwen, inclusief de kosten voor de juiste verzekering van Allsecur en wat je daarmee kunt besparen. We blijven ten slotte wel praktisch.

You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Vijf mooiste auto’s voor vrouwen:

 1. Mini Cooper Countryman
  Oké, een beetje cliché misschien. Maar met zo’n uiterlijk kan deze natuurlijk moeilijk ontbreken. En dan is het rijplezier nog eens het motto van deze Mini.
  Mini Countryman
 2. Ford Ka
  De auto heeft een stoer uiterlijk en is lekker wendbaar; ideaal om mee te rijden in de stad. Compact, maar biedt toch ruimte voor vier personen en niet geheel onbelangrijk: rijdt zuinig!
  Ford KA
 3. Alfa Romeo MiTo
  Alfa Romeo is naar mijn idee gewoon een heel sexy merk. De MiTo is zowel sportief als stoer en net als bovenstaande twee een compact model. Volgens Autoweek zelfs een serieuze concurrent van de Mini Cooper. Watch out!
  Alfa Romeo MITO
 4. BMW Z4 Roadster
  Als we het over sexy hebben, kan deze BMW natuurlijk niet ontbreken. Stiekem een beetje verliefd op het hele design van de auto. Hartkloppingen, veroorzaakt door fraaie details zegt BMW zelf en dat valt denk ik alleen maar te beamen.
  BMW Z4 Roadster
 5. Opel Adam
  Wellicht iets minder sexy, maar het leuke hieraan is dat je ‘m volledig zelf kunt ontwerpen. Van de velgen tot het dak, en misschien wel het belangrijkste: ook het interieur.
  OPEL ADAM

Meer info op www.allsecur.nl

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

3 Responses to “5x De mooiste auto’s voor vrouwen”

 1. 25/11/2014

  Anna Reply

  Wat leuk! Ik sta eigenlijk nooit zo stil bij auto’s, maar het is voor later natuurlijk wel leuk om een mooie uit te zoeken! Inderdaad echt vrouwenauto’s dit. Ik vind de Mini Cooper het leukst.

 2. 25/11/2014

  Amélie Reply

  Ik ben, na de Fiat 500, helemaal weg van de Opel Adam! Mijn wagentje is aan vervanging toe, dus wie weet… Xx

 3. 26/11/2014

  Stella Reply

  Ik ben ooit verliefd geworden op de Fiat 500. Het liefst zo’n heel oud koekblikje, maar de ‘nieuwe’ vind ik ook leuk. Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*