Als ik een miljoen win

Onder het mom dromen mag (of eigenlijk dromen MOET); wat zou ik doen als we een miljoen zouden winnen? We spelen sinds kort mee met de postcode loterij en af en toe wordt er door vriendlief een staatslot gekocht. Heilig overtuigd dat we iets winnen uiteraard, maar veel verder dan sokken zijn we nog niet gekomen. Maar we geven niet op! En ondertussen visualiseren we erop los. Wat zouden we doen met een miljoen?

Reizen

Een groot deel van het geld zou bij ons opgaan aan reizen. Bali vonden we voor herhaling vatbaar, Zuid-Afrika zou ik graag nog eens willen bezoeken en Scandinavië staat tevens hoog bovenaan ons wensenlijstje. Niet alles in een keer en zeker geen wereldreis, maar gewoon fijn vakantie vieren en misschien een iets langer verblijf dan je normaal zou doen.

Vakantiehuisje

We zijn verliefd op Ameland en zouden het heerlijk vinden om hier een vakantiehuisje in de duinen te hebben. Als je eenmaal op de boot stapt begint het echte vakantiegevoel al, weer of geen weer. Uitwaaien in het najaar, genieten van de zon in de zomermaanden en tussendoor lekker verhuren zodat andere mensen ook kunnen genieten van deze mooie plek.

Boot

Mijn zus en ik waren als kind al aan het sparen voor een bootje. Nooit is het zover gekomen (erg teleurstellend voor een 10jarige), maar als we een miljoen zouden winnen zou ik heel graag een mooie maril sloep willen. Deze is net wat sportiever dan een gewone sloep maar wel met dezelfde charmes. Op het water zijn geeft zo’n fijn gevoel van vrijheid. Een lange zomeravond met hapjes, drankjes en vrienden varend doorbrengen klinkt toch zalig?

Verbouwen

Ik hoef zeker geen groter huis op dit moment, maar een (tuin)verbouwing zie ik wel zitten en is stiekem ook best hard nodig. Nieuwe schutting, de tuin betegelen en een houten vlonder bij de zithoek. En uiteraard mogen een mooie loungeset en planten niet ontbreken.

En verder? Tja, ik denk dat we een mooi feest zouden geven voor vrienden en familie met veel lekker eten en goede muziek. Want uiteindelijk is dat toch het belangrijkst: je dierbaren in goede gezondheid om je heen. Daar zou ik heel veel miljoenen voor over hebben.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Als ik een miljoen win”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*