Bruiloft? Geef een bedankje waar je gasten enthousiast van zullen worden

Bedankjes zijn een geweldige manier om je gasten te laten zien dat je hun steun op prijs stelt en hen iets te geven om de trouwdag te herinneren. Om er zeker van te zijn dat je geschenk wordt gewaardeerd, kies je iets uit waar je gasten daadwerkelijk van zullen genieten. Deze drie tips helpen je daarbij:

1. Denk praktisch na

Neem even de tijd om na te denken voordat je geld aan geschenken uitgeeft. Je wilt niet dat je give aways in de prullenbak eindigen, dus overweeg iets dat praktisch of eetbaar is. Van macarons en minitaarten kunnen je gasten bij de receptie of op weg naar huis lekker genieten. Als het gaat om iets praktisch, kun je denken aan mooie kaarsen of lijstjes voor de foto’s die tijdens de bruiloft van hen zijn genomen.

bedankje bruiloft

2. Plaats je initialen of de datum alleen op de verpakking

Verzet je tegen het verlangen om je initialen, de trouwdatum of een foto van jou en je partner op giveaways te zetten. Het kan overigens prima op verpakkingsmaterialen als dozen, tassen, linten of etiketten. Dat zorgt voor een mooie presentatie, maar zal je gasten niet afschrikken.

bedankje bruiloft

3. Kies iets zinvols

Kies geschenken die iets over jou en je partner of de omgeving van de bruiloft zeggen of iets dat je graag met je gasten deelt. Houd je allebei van wijn? Miniwijnflessen met gepersonaliseerde etiketten zullen een groot succes zijn.

Deel iets van je unieke erfgoed door blikken koekjes of gebak met een familierecept te geven, of authentieke olijfolie uit de regio van Italië waar je voorouders zijn geboren. Regionale specialiteiten zoals duindoornjam uit kustgebieden, wijn uit de Achterhoek of bier uit Utrecht zijn ideaal om de gasten een voorproefje te geven van de lokale smaken. Je kunt zelfs namens je gasten doneren aan een goed doel dat je na aan het hart ligt. Stel je gasten van de donatie op de hoogte door een briefje te plaatsen op elke stoel of tafel.

bruiloft bedankje

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Bruiloft? Geef een bedankje waar je gasten enthousiast van zullen worden”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*