Leukste cadeaus voor Moederdag

Vroeger waren we hele dagen bezig met tekeningen en knutselwerkjes maken (weet je die afdruk van handjes in gips nog?), vandaag de dag zijn we gerust uren bezig met het bedenken, uitzoeken en kopen van cadeaus voor Moederdag. Niet zo gek ook als je nagaat dat je dankzij haar op deze wereld bent en dat zij je de fijne kneepjes van het vak des levens leerde. 

Nog steeds is mijn moeder mijn steun en toeverlaat. Bij goed en slecht nieuws is zij altijd een van de eerste die ik op de hoogte breng en ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Meer dan duidelijk dus dat ik haar graag af en toe in het zonnetje zet. Benieuwd naar de leukste cadeaus voor Moederdag? Ik geef je drie tips om je mama eens goed te verwennen!

FullSizeRender-8

Tas

Ik hou van tijdloze klassiekers en ik weet zeer zeker dat (veel) moeders dat ook doen. Daarnaast zijn moeders ook vaak praktisch ingesteld en dus is een tas cadeau doen altijd een goed idee. Groot genoeg om portemonnee, lipstickje en handzalf in mee te nemen maar niet onhandig lomp. Weinig poespas, maar gewoon mooi van zichzelf zoals de tassen van Guess bijvoorbeeld.

Horloge

Nog zo’n fijn cadeau als het gaat om stijlvol én praktisch; een horloge! De horloges van Rosefield vallen bij moeders hoogstwaarschijnlijk in de smaak want ze zijn elegant en draagbaar. Verkrijgbaar in verschillende modellen en met een betaalbaar prijskaartje.

cadeaus voor moederdag

Portemonnee

Mijn moeder heeft al duizend jaar dezelfde portemonnee en ik vind dat daar weleens verandering in mag komen. Wetende dat ze zelf toch geen nieuwe zal aanschaffen totdat de munten er letterlijk uitvallen, help ik haar een handje. De portemonnees van Secrid zijn gemaakt van leer en hebben een heel handig systeem waardoor je met een schakeltje in één seconde je belangrijke pasjes bij de hand hebt.

FullSizeRender-10

Zet jij je moeder op deze dag ook altijd in het zonnetje? Vier de liefde!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Leukste cadeaus voor Moederdag”

  1. Leuke tips wel! Een portemonnee is inderdaad wel een leuk cadeau :)

  2. 28/04/2017

    Anna Reply

    Heel mooi horloge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*