Zeg maar dag lieve iPhone

Een gadgetfreak zou ik mezelf absoluut niet noemen, maar toch vertoon ik hier en daar heel af en toe wat vergelijkbare trekjes. Een MediaMarkt vind ik stiekem toch wel een beetje een walhalla met zoveel moois en zodra ik een nieuwe telefoon mag uitkiezen, kan ik geen dag langer wachten. Nu beperkt het zich gelukkig vooral tot de telefonie en daar kunnen zowel ikzelf als mijn portemonnee wel mee leven. 

Ik vertelde jullie ooit al eens over ons avontuur met pleeghond Bella. Nog steeds denk ik met een grote glimlach terug aan deze tijd met onze grote vriendin die al gauw de toepasselijke bijnaam ‘ReBella’ kreeg. In haar enthousiasme vloog ze regelmatig met 100 km/u door ons appartementje heen. Overbodig om te zeggen dat er nogal wat dingen gesneuveld zijn in deze periode, waaronder een belangrijk deel van mijn dierbare iPhone. Nu mag het een wonder heten dat het ding (dat van vier hoog van het balkon viel) überhaupt niet in duizend stukjes was dus in zoverre kan ik van geluk spreken. Helaas moet ik het sindsdien wel doen zonder WiFi en Bluetooth en na dit enkele maanden te hebben aangezien is het nu toch echt tijd voor een waardige vervanger.

Afgelopen weekend heb ik een online speurtochtje gehouden naar een waardige vervanger en kwam zo bij de nieuwe Samsung Galaxy S7 terecht. De telefoon wordt eind deze maand gelanceerd en de verwachtingen zijn hoog. Ik heb vooral goede dingen gehoord over de batterij en de kwaliteit van de camera, en dat zijn voor mij twee belangrijke aandachtspuntjes. Misschien wordt het na jaren Apple te hebben geadoreerd nu toch tijd om eens aan de Samsung kant te gaan kijken.

Schermafbeelding 2016-02-08 om 11.18.26

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

6 Responses to “Zeg maar dag lieve iPhone”

 1. 09/02/2016

  Jamey Reply

  Ik heb nu iPhone maar begon met samsung. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt niet meer terug zou willen naar samsung…

 2. 09/02/2016

  Saar Reply

  Ik heb een iPhone en daar blijf ik voorlopig wel trouw aan. Veel geluk met je nieuwe speeltje!

 3. 09/02/2016

  Lisa Reply

  Wauw, een Samsung S7?! Ik ben benieuwd. Voorlopig hou ik het bij mijn trouwe iPhone.

 4. 10/02/2016

  Léonie Reply

  Ik hou te veel van mijn iPhone en Apple producten dus ik denk dat ik niet snel zou overstappen. Toch ben ik wel heel benieuwd naar de Samsung S7!

 5. 10/02/2016

  BySilke Reply

  Ik ging van Nokia naar iPhone en daar ga ik bij blijven denk ik :D Ik had ooit een Samsung maar omdat ik daar zo ontevreden van was, denk ik niet dat ik er ooit nog naar terugkeer…

 6. 10/02/2016

  Amy Reply

  Ik ben juist van Samsung naar iPhone gegaan en wil niet meer terug!!! Love iPhone. Jaren wou ik niet overstappen tot mijn Samsung s4 na een half jaartje al de geest gaf. Daaaaag Samsung. Alhoewel. Ik heb wel een Samsung tablet haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*