De leukste interieur apps

Ik zal vást niet de enige zijn die iets te veel tijd op zijn telefoon doorbrengt. Aan de andere kant: vroeger zat je op de computer en dat doen we tegenwoordig maar zelden meer. Sterker nog, ik werk op mijn Macbook, maar zoek en doe verder alles op mijn iPhone of iPad. Gelukkig heb ik een sim only abonnement met een grote data bundel waardoor ik lekker mijn gang kan gaan. Ik vind het fijner om voor een goede telefoon (ik heb nu de iPhone 8) in één keer een groot bedrag kwijt te zijn door het toestel los te kopen dan iedere maand een dikke rekening te krijgen. Nu betaal ik maandelijks maar 15 euro en kan ik (bijna) onbeperkt bellen en internetten. En dat hoge aanschafbedrag ben je tenslotte zo weer vergeten.

Naast de vaste apps die ik dagelijks gebruik (WhatsApp, ING, AH), vind ik het ook leuk om wooninspiratie op te doen. Benieuwd naar mijn favoriete interieur apps? Hier komen ze!

 

Pinterest

Ja reuze voor de hand liggend, maar Pinterest blijft een van mijn favoriete apps als het gaat om inspiratie opdoen. Ik heb meerdere borden en ben nu weer erg druk met het bord G A R D E N voor de nodige tuininspiratie. Die tuin van ons heeft nog flink wat aandacht nodig en met het lekkere weer begint het steeds meer te kriebelen om aan de slag te gaan.

Instagram

Aan Instagram besteed ik denk ik de meeste tijd. Naast mijn blog, ben ik namelijk actief als content creator en op Instagram deel ik mijn foto’s. Bijna altijd van interieur want ik ben dol op styling en kan hiermee lekker losgaan in huis (en zo hoef ik zelf niet te vaak op de foto;)). Ook vind ik het heel leuk om via dit kanaal bij anderen binnen te gluren en zo inspiratie op te doen.

Westwing

Zeker een van mijn favoriete interieur apps voor inspiratie én om direct te shoppen. Iedere dag komen er nieuwe (tijdelijke) sales online en er zitten altijd toffe items tussen met flinke korting. Heel leuk om in de gaten te houden. Ik heb al verschillende keren iets bij ze besteld en het is nog geen een keer tegengevallen.

Flexa visualizer

Ik heb nogal last van veranderdrang de laatste tijd en gelukkig zijn we het er hier thuis wel over eens dat de muren een verandering mogen ondergaan. Maar ik vind dit ook meteen een heel lastig iets want het is heel bepalend voor de ruimte. Met de Flexa app kun je een foto maken van de muur en deze met een druk op de knop omtoveren in de nieuwe kleur. Ideaal om te kijken of de kleur mooi staat in de ruimte!

Funda

Nee we gaan ons droomhuis zeker nog niet verlaten, maar we vinden het allebei reuze leuk om op Funda rond te neuzen. Prachtige huizen, bijzondere interieurs; er komt van alles voorbij en samen fantaseren we zo een beetje over de toekomst. In dat ene kasteel dat nog laaang niet binnen handbereik is. Later als we ”groot” zijn zullen we maar zeggen. ;)

Heb jij nog bepaalde apps die ik niet mag missen? Laat het vooral weten in de reacties. 

Anouk van Eldik (600 Posts)

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.


Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “De leukste interieur apps”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*