DIY: planner voor 2018

Niets is fijner dan een goed overzicht van wat je te wachten staat de komende tijd. Een agenda heb ik al, een notitie blok vol met to-do-lists ook en toch mis ik soms iets. Daarom heb ik sinds een tijdje een nieuwe manier van plannen er bij aan genomen. Nu heb ik een clipboard hangen met daarop een maandoverzicht. Voor mij werkt dit fantastisch. Je kunt wegkruisen wat je hebt gehad en plannen tot je een ons weegt.

Het mooie is dat deze planners gewoon van internet zijn te halen. Een hele boel mensen bieden gratis printables aan, van hun eigen kunstwerken. Zo heb je bijvoorbeeld dit jaaroverzicht van MeinLilaPark, met prachtige rozen. Je kunt een kruisje zetten over de dagen die zijn geweest, of een blokje om de datum dat je iets belangrijks hebt. Natuurlijk kun je daarbij een kleurensysteem handhaven als het anders te onoverzichtelijk wordt.

Wil je iets meer schrijf en werkruimte? Dan zijn er ook gewoon planners die per maand zijn opgedeeld. Deze hebben vaak per dag een eigen hokje, waar je zelf iets in kunt schrijven. Daarnaast kun je ook weer het kleurensysteem hanteren om jezelf meer te motiveren om dat te doen wat je van plan was. De mogelijkheden van deze planners zijn echt eindeloos.

Deze vrolijke planner vol patroontjes van Shortstop Design is niet alleen handig, hij staat ook nog heel goed in je interieur. Of je nou weinig ruimte hebt of juist veel. Met een clipboard kun je het overal neerzetten of ophangen. Hier word je toch helemaal blij van? Iedere maand zijn eigen patroontje en kleurtjes. Wie zei dat plannen saai was, heeft de verkeerde planners in handen!

En dan nog deze prachtige klassieke bloemen planner van The Cottage Market: subtiel en chique, maar ook vrolijk gekleurd. Mooi voor bijvoorbeeld op kantoor of in de hal.

Ik heb zelf de versies gekozen die ik het leukste vond, maar is dit niet helemaal jouw ding, kijk dan vooral eens op Pinterest rond want er is echt voor iedereen een perfecte planner voor 2018 te vinden!

Author Description

Gaat door het leven met een glimlach | Houdt van praten, schrijven, lezen en nog veel meer, maar vooral van bezig zijn |Volg je mij ook via instagram: @lisamarijkevdb

No Responses to “DIY: planner voor 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*