De mooiste telefoonhoesjes

Als fanatieke Instagrammer, blogger en freelancer is mijn telefoon altijd dichtbij. Ik leg hem in gezelschap vaak heel bewust weg omdat ik offline zijn erg belangrijk vind, maar op andere momenten is hij vaak in het zicht. Ik koos een witte iPhone 8 met rosé accenten natuurlijk wel een beetje (boel;)) voor het knappe uiterlijk want als je hem dan toch zo vaak ziet, kan hij maar beter mooi zijn. En hetzelfde geldt voor telefoonhoesjes.

Ik heb een flinke verzameling omdat ik er vaak gauw op uitgekeken ben en zo lekker kan afwisselen. Ook op zoek naar een mooi jasje voor je telefoon? Ik deel hier 5 leuke telefoonhoesjes met je zodat jij ook kunt variëren.

1. Marmer

Mijn all time favorite! Want of het nou gaat om marmer in je interieur, of als telefooncase: het is áltijd goed. Ik hou van de kleurencombinaties en het strakke design. Niet alleen wit marmer, maar ook de roze en blauwe variant vind ik erg mooi.

2. Illustraties

Yes, nog zo’n trend die ik heel tof vind in telefoonhoesjes. Niets geen saaie case maar een lekker druk printje waar je direct vrolijk van wordt. Deze beauty met oogjes vind ik bijvoorbeeld heel tof.

3. Quotes

Quotes zijn niet meer weg te denken. Op notitieboekjes, posters, servies en dus ook op telefoonhoesjes. Ik vind zelf de ”When in doubt, wink!” variant heel leuk maar je ziet ook vaak ”I love you to the moon and back” en ”Always be joyful” voorbij komen. Mocht je nog op zoek zijn naar een cadeau voor je lover of een vriendin, zijn de telefoonhoesjes met quotes leuk om weg te geven. Zo hebben ze altijd een boodschap van jou bij zich!

4. Tropisch

Van exotische dierenprintjes tot palmbomen en het strand: de tropische prints zijn in trek! En ik begrijp dat meteen want we willen toch het liefst altijd aan vakantie herinnerd worden? Met een zonnig telefoonhoesje krijg je zelfs nog een exotisch gevoel in regenachtig Nederland.

5. Hout

Natuurlijke materialen zijn zelfs terug te vinden in telefoonhoesjes. Zo zie je steeds meer houten cases voorbij komen en ik vind dit een heel leuk alternatief voor de ‘standaard’ hoesjes.

Ook leuk: laat je hoesjes personaliseren! Wat dacht je van je favoriete quote of je eigen initialen op je hoesje? Zo heb je een uniek item én het is ook heel leuk om cadeau te geven.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “De mooiste telefoonhoesjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*