Mijn favoriete herfst cocktail

Afgelopen weekend was ik in Amsterdam voor een aantal afspraken waaronder een herfst cocktail contest in het Ink Hotel. Super leuk, want ik ben dol op lekkere drankjes en hoe leuk is het om zelf aan de slag te mogen in een echte hotelbar? 

We werden ontvangen in de bar van het Ink Hotel met, surprise surprise, een lekkere cocktail. De middag begon meteen goed! Na een korte uitleg kregen we een heuse cocktail workshop van een mixoloog. Hij vertelde alles over de verschillende technieken die men gebruikt, maar ook over de meest populaire drankjes van het moment. Gin Tonic staat nog steeds bovenaan en dat kan ik helemaal begrijpen; tevens mijn favoriete drankje.

Daarna was het aan ons de beurt om onze kunsten te showen. We hadden al een cocktailset toegestuurd gekregen dus thuis had ik al een beetje kunnen oefenen. Omdat het ging om een Fabulous Fall Cocktail werden we uitgedaagd om een herfst cocktail te bedenken met geheim ingrediënt.

Uiteindelijk waren er 7 hele mooie cocktails en moest de jury beslissen welk drankje het beste was. De prijs? Een maand lang als cocktail special verkrijgbaar in de bar!

herfst cocktail

Mijn ‘geheime’ herfstcocktail

– Perensap

– Vodka

– Kaneel

– Blauwe bessen

Ennnn *tromgeroffel* …. de prijs ging aan mijn neus voorbij! Helaas pindakaas, maar Marloes is met haar stoofpeertjes mocktail absoluut een terechte winnaar en ik kijk terug op een hele geslaagde middag in het prachtige Ink Hotel. Zeker een aanrader als je gezellig wilt borrelen, lunchen of een goede cocktail wilt drinken op een mooie plek in hartje Amsterdam!

Schermafbeelding 2016-11-07 om 16.40.12

herfst cocktailherfstcocktail

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Mijn favoriete herfst cocktail”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*