I AM JAI: Symbols of a good life – jewellery

Als je eenmaal aan de accessoires begint, is er geen houden aan. Daarom schrijf ik alleen over écht bijzondere dingen. I AM JAI is in mijn ogen best bijzonder. Socially responisble en nog mooi ook.

De ‘juwelen’ van I AM JAI bestaan uit verguld zilver (18 karaats) en edelstenen. Ik heb een zwak voor edelstenen, ik verzamel zelfs ruwe edelstenen en mineralen, niet alleen omdat ze mooi zijn, maar omdat ik (zweverig, jaja) ook geloof dat ze energetisch iets bijdragen aan mijn welzijn.

Edelstenen

Om die reden geloof ik ook dat als je sieraden draagt met edelstenen erin, dit je uitstraling versterkt. Intuïtief kies je altijd de edelstenen die op dat moment voor jou van nut zijn. Voordeel is dat je dus veel verschillende verzamelt na een tijdje, want je hebt ze niet allemaal je hele leven steeds nodig en je wisselt dus af. Kortom: als je de sieraden van I AM JAI leuk vindt, heb je weer iets om je geld aan uit te geven voorlopig, want het merk maakt allemaal armbanden en kettingen met edelstenen erin.

Smile

Nu heb ik een armbandje van I AM JAI cadeau gekregen (overigens zonder de verplichting er iets over te schrijven, maar ik kan dat toch niet laten) en dat wilde ik graag laten zien. Het is uit de collectie Symbols of a good life, waarin de sieraden veel symbolen meegekregen hebben, zoals peace-tekens, sleutels, ankers en meer. De sieraden zijn allemaal heel fijntjes, ondanks dat sommige erg robuust zijn. Dit armbandje viel mij meteen op (ik had er meerdere voor mijn neus) omdat het paars (mijn lievelingskleur) is en er een smiley aan hing.

Amethist

Als ik het zo goed gok zijn de edelsteentjes die hierin zitten Amethist. Ik ken namelijk ook maar weinig andere paarse edelstenen. Kort gezegd werkt Amethist voornamelijk goed voor je hoofd (dat is: als je gelooft dat edelstenen iets doen, maar Amethist helpt ook bij ‘het geloven’ ;-)). Het helpt tegen migraine en slapeloosheid en allerlei neuroses. Daarnaast helpt het op spiritueel niveau om je fantasie te stimuleren, maar ook om echte vriendschappen te versterken en valse vrienden te filteren. Goed, klinkt lekker vaag, maar voor mij zei het dit keer wel veel dat ik juist dit armbandje uitkoos…En ik vind de smiley lekker blij :).

Ik ben dus nu al dol op dit armbandje. Op de website van I AM JAI kun je een idee krijgen van de hele collectie. Het merk heeft ook een blog, waarop allerlei inspiratie wordt gepost en foto’s van nieuwe sieraden. Je kunt er ook lezen wat de connectie tussen Amsterdam en India is. Wat het allemaal kost weet ik niet trouwens.

Wat vind jij van deze sieraden?

Annelies Verhelst (102 Posts)

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...


Author Description

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...

No Responses to “I AM JAI: Symbols of a good life – jewellery”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*