Je thuiskantoor inrichten aan de hand van deze drie stappen!

Het thuiswerken is normaler en normaler geworden. We zullen de komende jaren waarschijnlijk nog zeker een aantal dagen in de week thuis werken. Dit is niet alleen voordelig voor een werkgever, maar ook voor de werknemer. Door thuis te werken hoef je bijvoorbeeld later uit bed en bespaar je brandstofkosten/tijd doordat je niet naar je werk hoeft af te reizen. Voor een werkgever is thuiswerken voordelig omdat de variabele kosten van de onderneming zullen stijgen naarmate er minder mensen aanwezig zijn in het kantoorpand. Om thuiswerken te laten slagen, dien je een fatsoenlijke thuiswerkplek te hebben. In deze blog vertellen we je hoe je aan de hand van drie stappen een goede thuiswerkplek kunt realiseren.

Internetverbinding

De internetverbinding is enorm belangrijk in het thuiswerken. Als je een stabiele en snelle internetverbinding hebt, dan kun je gemakkelijk in contact blijven met je collega’s. Veel huishoudens hadden voor de periode van thuiswerken al wel een internetverbinding thuis, maar deze is in veel gevallen toch niet goed genoeg gebleken. Het is daarom in veel gevallen beter om een duurdere internetverbinding aan te schaffen. Het aanschaffen van een duurdere internetverbinding verbetert echter niet alleen je werkplek. Ook in het dagelijkse leven buiten het thuiswerken om kun je de voordelen plukken van de snellere internetverbinding. Zo kun je hierdoor bijvoorbeeld in een betere kwaliteit video’s streamen.

Kantoorinrichting

Waar kantoorinrichting in geen enkel kantoor kan ontbreken, ontbreekt het helaas vaak nog wel in de thuiswerkplek. Dit komt omdat kantoormeubelen vaak behoorlijk duur zijn in de aanschaf. Toch kunnen we iedereen aanraden om kantoormeubelen te kopen voor thuis. De kantoormeubelen zijn ergonomisch ontworpen en de kans op fysieke klachten minimaliseert hierdoor. Als je op zoek bent naar goede kantoormeubelen, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Albeka! Je zult hier alles vinden wat je nodig hebt.

Rust

Werken in rust is enorm bevorderend voor de werksfeer in de thuiswerkplek. Het is dan ook belangrijk om van je thuiswerkplek een rustige omgeving te maken. Dit kun je doen door je werkplek te omgeven met rustgevende voorwerpen. Het werkt bijvoorbeeld enorm rustgevend om rondom de werkplek enkele planten te plaatsen!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Je thuiskantoor inrichten aan de hand van deze drie stappen!”

  1. 02/03/2021

    Vanessa Reply

    Goede tips! Een snelle internetverbinding is inderdaad een must, net als een ergonomische bureaustoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*