Leuke cadeaus voor Valentijnsdag

De dag van de liefde komt er weer aan! Of je er nou dol op bent of niet, je kunt er bijna niet omheen. Hoewel ik zelf helemaal geen Valentijnsdag liefhebber ben, vind ik het idee om de liefde te vieren wél heel mooi. Vaak zijn we zo druk met van alles, dat we maar weinig stil staan bij wat we hebben. Hetgeen waar we heel dankbaar voor (moeten/mogen) zijn.

Diner

Geen zin in het commerciële gedoe maar wil je toch je liefde in het zonnetje zetten? Een etentje is altijd een goed idee. Helemaal leuk als het op een plek is met een speciale betekenis. Zijn lievelingsrestaurant of de plek waar jullie eerste date plaats vond. Weinig budget of geen zin in drukte? Een diner bij kaarslicht met muziekje op de achtergrond is ook heel gezellig!

Praktische cadeaus

Sokken, boxershorts en scheerapparaten: het zijn niet de meest romantische cadeaus maar het is wel een geschenk waar jouw lief waarschijnlijk héél blij van wordt. En dat is meer waard dan een cadeau dat uiteindelijk ongebruikt in de kast beland.

cadeaus

Hobby

Wil je echt iets bijzonders geven? Verdiep je dan eens in de hobby van je partner waar jij (waarschijnlijk) geen kaas van hebt gegeten. Een gadgetfreak wordt sowieso blij van de nieuwste snufjes op technologie gebied, de man die graag op het voetbalveld staat geef je de beste voetbalschoenen, ga naar een speciaalzaak en vraag naar de beste motorhelmen voor jouw motormuis of maak je culinaire vriend blij met een nieuwe messenset.

Persoonlijk

Minstens net zo leuk, maar iets vriendelijker voor je budget is een persoonlijk cadeau. Een foto van die mooie reis die jullie samen hebben gemaakt of een lieve valentijnskaart waarin je hem vertelt waarom je zoveel van hem houdt.

Weekendje weg

Samen herinneringen maken is het leukste wat er is en een nachtje weg in eigen land is áltijd een goed idee. Er zijn zoveel leuke natuurhuisjes waar je even helemaal tot rust kunt komen, lekker lezen, chillen bij de houtkachel en spelletjes doen. Liever een leuke stad bezoeken? Kijk eens verder dan de grote steden in de randstad en breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een van de Hanzesteden.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Leuke cadeaus voor Valentijnsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*