Met Nicholas Sparks op de bank

Koukleum als ik ben hang ik met dit herfstachtige weer (notabene in juli potverdrie) op mijn vrije dagen het liefst onder een dekentje op de bank. Helaas zonder Netflix maar ik red mij prima met Popcorn time. Van de week heb ik twee vergelijkbare Nicholas Sparks films gekeken en die wilde ik even met jullie delen.

Inmiddels alweer bijna een jaar oud, maar ik had deze nog steeds niet gezien: ‘The Best Of Me‘. Een film met hoofdrollen vertolkt door acteurs die mij aanspreken is voor mij (meestal) al het recept voor een geslaagde film. Een mooi liefdesverhaal waarbij jeugdliefdes elkaar na een moeilijk afscheid weer tegenkomen. Kom achter de reden van de break-up en verdrink ondertussen in de prachtige blauwe ogen van James Marsden.

Vervolgens heb ik gekeken naar ‘The Longest Ride‘ die nog maar een paar maandjes uit is. Wederom een liefdesdrama met een knappe kerel in de hoofdrol. (Volgens mij zoek ik het er op uit). Aan de hand van het levensverhaal van de bejaarde ‘Ira’ komen de rodeokampioen en de kunststudente steeds dichter bij elkaar.

Misschien niet vreselijk diepgaand en een tikkeltje voorspelbaar maar hé, daar is het een zwijmelroman voor toch? En ja ik ben een jankerd want ik heb bij beide films een klein traantje gelaten. Ik gooi het op een groot inlevingsvermogen. Kijken maar!

Schermafbeelding 2015-07-29 om 16.03.03

Author Description

5 Responses to “Met Nicholas Sparks op de bank”

 1. 29/07/2015

  Lena Reply

  The Best of Me heb ik nog niet gezien, maar die The Longest Ride zag ik samen met vriendinnen in de cinema. We moesten toch alledrie onze traantjes proberen inhouden haha. Inderdaad niet echt diepgaand en voorspelbaar, maar wel heel mooi :) x

 2. 29/07/2015

  Lisa Reply

  Ik vond The Longest Ride geweldig, veeel leuker dan The Notebook! The Best of Me ben ik heel nieuwsgierig naar.

 3. 29/07/2015

  Dascha Reply

  Klinkt interessant! :-) Ik heb echt zo lang geen film meer gezien. Leuke tip!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 4. 30/07/2015

  Astrid Reply

  Ik heb beide films dus nog nooit gezien, misschien me er toch maar eens in verdiepen :)

 5. 30/07/2015

  Jessica Reply

  The Best of Me vond ik fantastisch, maar The Longest Ride viel enorm tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*