Mijn iPhone, powerbank en ik

Ik ben er niet altijd even trots op, maar ik moet toegeven dat mijn iPhone niet vaak verder dan twee meter bij me vandaan is. Godzijdank ben ik niet zo’n persoon die 24/7 ook daadwerkelijk met het ding in haar hand zit (degene die mij hier wel op betrapt mag mij eten ontzeggen, is pijnlijker dan slaan), maar hij zit wel standaard in mijn tas. Door mijn flexibele werk, kan ik altijd en overal aan de slag zolang ik mijn telefoon bij me heb. Beetje fotograferen, beetje schrijven en beetje boel mailen. Ideaal, want zo kan ik mijn tijd heel efficiënt indelen waardoor er weer meer vrije tijd vrijkomt. 

Eigenlijk zijn mijn telefoon en ik dus een onafscheidelijk duo als het op zaken doen aankomt. Privé ben ik absoluut geen ster, want WhatsApp wordt door mij altijd geopend en ook weer gesloten. Zonder te reageren. Het komt zelfs voor dat ik wel gereageerd denk te hebben, maar dit dan alleen in gedachten heb gedaan. Of gewoon niet de moeite heb genomen om op ‘stuur’ te drukken. Geen idee waarom. Wie deelt deze vreemde gewoonte?

Oké anyway, mijn iPhone en ik, daar waren we gebleven. Door het ietwat intensieve gebruik (en de slechte accu) is ze nogal eens leeg op momenten waarop het dus ECHT niet uitkomt. Groot geluk dus dat ik vorige week werd verblijd door Smartphonehoesjes.nl met een powerbank en sindsdien is het mijn iPhone, powerbank en ik. Een Chanel lookalike nota bene, met spiegeltje en blush als aan/uit knop. Opladen waar en wanneer je maar wilt, zonder stopcontact gebonden te zijn. Gewoon thuis even een goede voorbereiding treffen door de powerbank op te laden (middels een usb kabeltje) én in je tas te stoppen en je loopt nooit meer tegen een lege telefoon aan! Je kunt ook bij de webshop terecht voor onder andere een Acer Liquid E600 hoesje en Motorola Moto E hoesje.

Schermafbeelding 2015-08-11 om 16.23.22

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

7 Responses to “Mijn iPhone, powerbank en ik”

 1. 12/08/2015

  sammie Reply

  Zo’n powerbank moet ik ook nog eens aanschaffen, toch wel ideaal dat je overal waar je bent kunt opladen :)

 2. 12/08/2015

  Livia Reply

  Ik heb er ook een, echt super handig als je weet dat je de hele dag niet thuis bent!

 3. 12/08/2015

  Fleur Reply

  Ik heb zelf ook een powerbank maar helaas doet die het niet zo heel goed, dus daarom ben ik van plan alsnog een nieuwe te kopen. Super handig zo’n ding!

  http://www.fleursophia.com

 4. 12/08/2015

  BySilke Reply

  Wat een grappige powerbank! Ik zou hem sowieso vergeten op te laden haha :)

 5. Jaaa, ik heb ook een externe batterij en dat ding is echt al vaak een lifesaver geweest!

 6. 12/08/2015

  Astrid Reply

  Wat een leuke powerbank! Vele malen leuke dan de saaie zwarte die ik heb. Heb als ik onderweg ben ook wel echt nodig, helaas gaat mijn iPhone erg snel leeg.

 7. 12/08/2015

  My Reply

  Ik ben echt verliefd op je powerbank! <3
  Moet er ook zo snel mogelijk een aanschaffen ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*