Mijn plannen voor 2017

Er zijn alweer meer dan twee weken voorbij in het nieuwe jaar… wat gaat de tijd toch snel. Op de dag dat ik dit artikel schrijf is het Blue Monday; de meest deprimerende dag van het jaar. Waar iedereen in een dip zit omdat alle gezellige feestdagen voorbij zijn en er helaas nog lang geen greintje lente/zomer te bekennen zal zijn, probeer ik deze dag van een positievere kant te bekijken.

De meesten van jullie zullen vast al lang aan goede voornemens zijn begonnen of een planning/bucketlist voor het komende jaar hebben gemaakt. Ik heb daar eigenlijk nog helemaal niet bij stil gestaan, maar ga dat nu toch eens doen! Wat zijn mijn plannen voor 2017?

Afstuderen

Eén van de belangrijkste dingen waar ik mij dit jaar op wil en moet focussen is afstuderen. Ik zit op dit moment in het vierde jaar van de studie Communicatie en ben bezig met mijn scriptie. Het wordt nog even pittig, maar ik hoop toch echt rond de zomerperiode dat diploma binnen te slepen! Wat ik daarna van plan ben? Dat weet ik eigenlijk nog niet. Ik wil in ieder geval nog niet gelijk fulltime gaan werken en denk dat ik daarom een soort tussenjaartje wil nemen. Ik ben van plan om dan meer te gaan reizen en zou heel graag een cursus Engels willen volgen in het buitenland.

Meer reizen

Met dat reizen komen we gelijk op het tweede puntje. In mijn blog over wanderlust schreef ik al dat ik super graag meer wil gaan reizen. Eind februari staat er een heerlijke vakantie naar de Dominicaanse Republiek gepland met mijn vriend, waar ik echt onwijs veel zin in heb. Verder ben ik van plan om dit jaar vaker dagjes of weekendjes weg te gaan. Spontaan de auto instappen naar Parijs bijvoorbeeld, of gewoon een leuke stad in Nederland bezoeken. Ook moet en zal ik dit jaar naar Londen gaan!

IMG_3048

Een eigen blog beginnen?

Ik schrijf nu al een tijdje met alle liefde voor Verrassend Genoeg en Follow Fashion, maar toch begint het steeds meer te kriebelen om een eigen blog te beginnen. Echter is dat in deze tijd, met zoveel concurrentie, niet zo gemakkelijk en heb ik het daarnaast ook vrij druk met school en werk. Ik ben dus nog druk aan het brainstormen of en hoe ik dit dan aan ga pakken.

Weg met Kerst en Oud & Nieuw

I know, de feestdagen zijn pas net voorbij, maar toch kijk ik alweer uit naar de gezellige dagen aan het eind van dit jaar. Echter ben ik van plan om deze dit jaar eens lekker niet in Nederland te vieren, maar ergens ver weg in een zonnig land bijvoorbeeld!

Uiteraard zullen er in de loop van het jaar nog veel meer plannen bijkomen en daar houd ik jullie graag van op de hoogte!

Heb jij nog bijzondere plannen dit jaar?

Author Description

Hi! Ik ben Amber en op Verrassend Genoeg deel ik mijn interesse voor onder andere mode, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel leesplezier! Zien wat mij nog meer bezighoudt? Volg me dan op instagram: @amberdouma_

One Response to “Mijn plannen voor 2017”

  1. 18/01/2017

    Dionne Reply

    Mooie doelen! Zelf wil ik ook meer reizen en heb ik besloten in 2017 elke maand op citytrip te gaan. En de eerste 5 maanden zijn al geboekt. Zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*