Muziek voor de zomer

Naast de perfecte zonnebril, hoed en bikini is er nog één ding heel belangrijk voor een geslaagde zomerdag: muziek. Ik breng maar weinig dagen door zonder liedjes en al helemaal in de zomer vind ik een fijne playlist onmisbaar. In de zomer spendeer je veel tijd buiten en dan is het wel zo makkelijk om muziek met je mee te kunnen nemen. Over de luidspreker van mijn iPhone was ik niet heel erg te spreken dus des te blijer was ik met de iFrogz Coda Pop Bluetooth Speaker. 

Er zijn van die liedjes die je gewoon een instant zomergevoel geven. Zodra je de eerste deuntjes hoort, gaat de zon bij wijze van spreken al schijnen. En dat is natuurlijk net wat we nodig hebben in een land waar het niet altijd vanzelfsprekend is dat de zon haar werk doet. Daarom een ode aan onderstaande liedjes; beetje oud, beetje nieuw, maar allemaal zonnig, vrolijk en blij.

10x Favoriete zomerliedjes

1. Uptight Downtown – La Roux
2. Happiness – Sam Sparro
3. Fantasy – Felix Jaehn Remix
4. Lush Life – Zara Larsson
5. Walking In The Sun – PANG!
6. Ain’t Nobody – Felix Jaehn
7. 2 Heads – Coleman Hell
8. Hey Hey – Bynon
9. Wonderwoman – Leaf
10. Billionaire – Travie Mccoy

Mijn perfecte zomerdag breng ik door met vrienden aan het water of in het park. Lekker veel hapjes mee, de nodige drankjes en de hele dag genieten van het lekkere weer en de gezelligheid. Deze dag is helemaal compleet met een zomerse playlist. De iFrogz boxjes zijn ideaal om mee te nemen, omdat ze heel compact zijn. Het geluid dat uit zo’n klein dingetje komt is verbazingwekkend goed en hij werkt met een gemakkelijk Bluetooth systeem zodat je vanaf je telefoon de muziek afspeelt zonder gedoe met snoertjes. PhoneGigant heeft, naast deze fijne speakers, een uitgebreid assortiment aan mobiele accessoires en mobiele onderdelen. Zo kun je hier terecht als je problemen hebt met je iPad scherm, maar ook voor een iPhone 6 hoesje en Samsung onderdelen.

Schermafbeelding 2015-06-25 om 19.46.16

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

7 Responses to “Muziek voor de zomer”

 1. 26/06/2015

  Ysanne Reply

  Ah fijn lijstje muziek! Leuke kleur hebben die boxjes :)

 2. 26/06/2015

  sammie Reply

  Leuke kleur hebben de speakertjes! Ik ben ook zo blij met mijn bluetooth speakertje :)

 3. 26/06/2015

  Fleur Reply

  Wat een handig dingetje!

 4. 26/06/2015

  Lisa Reply

  Kende al deze nummes niet, even kijken :) Erg leuke en vrolijkr speakers.

 5. 27/06/2015

  Jonne Reply

  Wat een leuk lijstje met zomer nummers! Je speaker is erg vrolijk!
  Liefs. Jonne

 6. Oeeee hele fijne lijst! Ik vind zomer muziek ZO leuk.

 7. 03/07/2015

  Withlovefroms Reply

  Leuke lijst met liedjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*