New day, new month, new goals

Iedere ‘start of something new’ ging bij mij als kind gepaard met heel veel tranen. Het fijne vertrouwde moest plaats maken voor het spannende nieuwe en dat leverde iedere keer weer de nodige drama op. Gelukkig komt wijsheid met de jaren en kijk ik inmiddels, godzijdank, anders aan tegen een nieuw begin. De kans dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen, het verleden achter je kunt laten en de keuze hebt om het roer om te gooien. 

De afgelopen vijf maanden zijn, heel cliché maar meer dan waar, voorbij gevlogen. In januari vloog ik naar Zuid-Afrika voor een heel spannend avontuur. In maart stond ik weer op Hollandse bodem met heel, heel veel nieuwe indrukken en levenslessen. Van de dertig graden ging ik naar de min tien in Les Arcs 2000 voor een onvergetelijke wintersport. Eenmaal terug in het land pakte ik mijn spullen en verliet het ouderlijk huis, klaar voor een nieuwe start in een nieuwe stad. Wat dat precies inhield wist eigenlijk niemand. Inclusief ikzelf en dat leidde tot nogal wat nadenken. Inmiddels is de spreekwoordelijke kogel door de kerk en heb ik besloten terug de collegebanken in te gaan. In september zal ik beginnen aan mijn master. Het is weer tijd voor een nieuwe start en de tweeëntwintigjarige-ik vindt het weer even spannend als de tienjarige.

JAN-JUN

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

12 Responses to “New day, new month, new goals”

 1. 01/06/2015

  Iris Larisa Reply

  Ah wat een leuke post met mooie foto’s, wat spannend dat je aan een nieuwe master gaat beginnen! Altijd fijn als je dit soort periodes doormaakt waarin je voelt dat je groeit haha X

 2. 01/06/2015

  Nesrin Reply

  Mooi dat je verder gaat en kijk nu wat je het afgelopen jaar allemaal hebt gedaan! Knap werk!

 3. 01/06/2015

  Kim Reply

  Wat spannend dat je met iets nieuws gaat beginnen! Een nieuwe master. Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen.
  Hopelijk gaat het nu gepaard met wat minder tranen dan toen je klein was. :-) Hopelijk kun je er zelfs wat naar uit kijken.
  Liefs!

 4. Oeee klinkt alweer super spannend! En wat een mooie foto’s heb je erbij gezet :) (heb ook even je instagram bekeken, echt leuk!)

 5. 02/06/2015

  Kim Reply

  Mooie foto’s! Leuke dingen heb je de afgelopen periode gedaan en spannend dat je aan een nieuwe master gaat beginnen :) Ik hoop dat het je bevalt!

 6. Succes met je keuze, spannend allemaal! x Sarah

 7. 02/06/2015

  Cherel Reply

  Mooie terugblik heb je geschreven. Ik kan me goed voorstellen dat je het spannend vind, zou ik ook hebben. Maar het komt vast goed :-).

 8. 02/06/2015

  Dascha Reply

  Mooie terugblik! :-) De tijd gaat inderdaad echt snel!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 9. 03/06/2015

  Okmi Reply

  Ik ben blij dat je deze beslissing genomen, en als u besluit om dit te doen, moet je vasthouden aan het, kom op

 10. 03/06/2015

  Northflix Reply

  Ik begrijp dat zoiets spannend is!
  Ik wens je alvast heel veel succes en vooral plezier.
  Wat ga je eigenlijk studeren?

  • 03/06/2015

   Anouk van Eldik Reply

   Informatie- en communicatiewetenschappen. Zeker spannend, maar ook heel veel zin in. Dank je wel!

 11. 04/06/2015

  Tamarah | Moolu Reply

  Spannend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*