Summer, I want you NOW

Een brief schrijven aan Mr(s). Zomer lijkt me een ietwat onbegonnen zaak. Of nou ja, de brief an sich is zo gepiept, maar of deze ook bij de juiste (wie dat ook mag zijn) aankomt is een ander verhaal. Maar visualiseren is het sleutelwoord volgens mijn moeder en omdat moeders altijd gelijk hebben, schrijf ik vandaag een brief aan Mr(s). Zomer.

Beste heer/mevrouw,

Wij zitten met grote smart op uwe Hoogheid te wachten. Het is immers al mei en qua zonuren bent U nog wat schuchter. Nu kan het zijn dat dit een weloverwogen keuze is, een keuze waaruit een bepaald verlangen voortkomt zodat wij U dadelijk meer gaan waarderen. In de meeste situaties een aannemelijke gedachte, maar waar overal uitzonderingen bestaan, bent U die uitzondering.

Waar men normaal gesproken duidelijk te weinig waardering toont voor ongeveer alles, is het in dit geval anders. Mocht U daar nog niet van op de hoogte zijn, vraag ik U vriendelijk om een kijkje te nemen op een van de vele sociale media die dit land rijk is. En daar zult u duizenden gelukkige mensen aantreffen, zodra de zon zich ook meer een ieniemienie beetje laat zien. Dus ik vraag u vriendelijk doch zeer dwingend: Laat ons genieten, stralen, stuiteren en hyperventileren van blijdschap met uw komst. En dan vooral morgen, want de vrijheid vieren we heel graag samen met U.

AMEN

Schermafbeelding 2015-05-03 om 12.15.38

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

10 Responses to “Summer, I want you NOW”

 1. inderdaad Amen ;)

 2. 04/05/2015

  Lisa Reply

  Haha, helemaal waar! Ik krijg zo’n zin in strand van dat plaatje :)

  • 04/05/2015

   Dina Reply

   Ik ook! Het liefst fiets ik NU naar het strand om er ook zo bij te zitten. (niet dat hier in de buurt een strand is, maar goed)

 3. 04/05/2015

  Marleen Reply

  Ik kan ook niet wachten op de zomer! Ik hou niet zo van de hitte, maar wel van de vrolijkheid en de gezelligheid en alles erom heen enzo.

 4. 04/05/2015

  Ysanne Reply

  Haha, leuk geschreven! Ik ben het er helemaal mee eens, zomer komt gij.

 5. 04/05/2015

  Valerie Reply

  Haha, heel erg leuk geschreven! Ik kan echt niet wachten tot de zomer er eindelijk is!

 6. 04/05/2015

  Eline Reply

  Oeii, dat plaatje! Hopelijk helpt de brief, zou heel fijn zijn. :)

 7. 04/05/2015

  Nesrin Reply

  Geweldig geschreven Maar voor morgen is hier een weersvoorspelling waar je heel enthousiast je middelvinger voor wilt opsteken. Bleh…De zon mag nu overuren maken wat mij betreft.

 8. 04/05/2015

  Dascha Reply

  Ohhhh, ik wil ook zomer!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 9. 06/05/2015

  Cherel Reply

  Leuk gechreven! En ik sluit me hier helemaal bij aan. Amen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*