Voorjaarskriebels in Corona tijd

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten er fanatiek op los en de dagen worden steeds langer. Voorjaarskriebels! Helaas is de situatie er momenteel niet naar om optimaal te genieten van de lammetjes in de wei en het eerste terrasje in de stad, maar ik probeer van de kleine dingen te genieten die nog wél mogelijk zijn.

Voorjaarsoutfit

Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard ook een nieuwe outfit! En een zomer is voor mij niet compleet zonder mijn favoriete schoeisel: Birkenstock Arizona. Ik vind ze prachtig in haar eenvoud en als je deze sandalen eenmaal hebt gedragen, wil je niet anders meer. Ik combineer ze in het voorjaar met een boyfriend jeans en witte blouse en hartje zomer staan ze net zo tof onder Levi’s (501) shorts of een linnen blousejurk.

De zwarte Birkenstocks heb ik bijna afgedragen dus ik was reuze blij dat ik van Onlybrands.nl nieuwe opgestuurd kreeg. Ik koos voor een mooie grijze ”Stone” kleur en kijk enorm uit naar de eerste zomer/lente dag waarop blote voeten weer kunnen.

Dromen

De dagdromer spreekt! Misschien kunnen we op dit moment weinig, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het zo blijft (thank god). Dus mijn tip: maak een bucketlist en plannen voor als we straks weer ”vrij” zijn. De voorpret is vaak minstens zo leuk en zo komen we toch een beetje in de buurt van het normale zomergevoel. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Onze tuin

Momenteel de plek waar je wél mag genieten: je eigen huis en tuin. Dus dan moeten we die maar zo mooi mogelijk maken! Ons terras heeft afgelopen weekend een make-over gehad en ik ben reuze blij met het resultaat. We hebben rietmatten tegen de schutting geplaatst én een stuk erboven om zo de grote overkapping van de buren weg te werken. Dit verpeste het uitzicht namelijk enorm. Door de rietmatten hebben we de druif en klimop weer terug laten komen. Wat mooie accessoires erbij en je waant je (met een beetje fantasie) gewoon op Bali nu!

Oog voor de kleine dingen

De ooievaar die druk bezig is haar nest gereed te maken, de vlinder die zich iedere dag even in de tuin laat zien, koffie drinken in het zonnetje, mijn vriend die een heerlijke maaltijd kookt en onze hond die dolgelukkig wordt van de zoveelste zwempartij. Probeer te blijven genieten van de kleine dingen en noem iedere avond voor het slapen gaan drie geluksmomentjes op. Zo sluit je de dag positief af en het is belangrijk om juist in deze onzekere tijd, niet negatief te worden.

Heb jij, ondanks alles, ook al voorjaarskriebels?

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Voorjaarskriebels in Corona tijd”

  1. 08/04/2020

    Vanessa Reply

    Wat een leuke sandalen, ze zien er erg comfortabel uit. Mooie kleur ook! Ondanks de coronatijd heb ik best wel voorjaarskriebels door het mooie lenteweer. Samen met mijn dochter breng ik veel tijd door in de tuin. Genieten van de kleine dingen hoort er zeker bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*