Wat te doen met Valentijnsdag?

Ja het zit er weer aan te komen! De dag van de liefde. Vorig jaar was ik in Zuid-Afrika rond deze tijd en ik verbaasde mij over hoe belangrijk deze bewuste 14 februari in het buitenland is. Alle restaurants lagen vol met rozenblaadjes en het maakt niet uit in wat voor winkel je binnenstapt, want alles staat in het teken van Valentijnsdag. Hier in Nederland zijn we daar misschien iets te nuchter voor, maar een beetje extra liefde voor je geliefde kan toch helemaal geen kwaad?

Ik ben in ieder geval wel een voorstander van een momentje stilstaan bij je dierbaren. En tuurlijk; dat kun je iedere dag doen, maar het maakt het wel even iets makkelijker om het op deze dag te doen. Maar dan nog de belangrijke vraag: Wat te doen met Valentijnsdag? Ik zette een aantal ideeën op een rijtje hoe je je geliefde kunt verrassen.

Verrassingsuitje

Pak die blinddoek er maar bij en neem je geliefde mee naar een verrassingsplek. Van zijn favoriete restaurant tot de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet tot een concert of theatervoorstelling; alles is leuk wanneer je wordt verrast!

Stuur een kaart

Een kaart sturen is misschien niet heel origineel, maar wel altijd een hele fijne en attente verrassing. Op Kaartwereld.nl vind je een groot aanbod Valentijnskaarten en kun je gemakkelijk een fotokaart ontwerpen voor een persoonlijke touch. Ik ging zelf aan de slag met een aantal fotokaarten om vriend, ouders, zussen en beste vriendin te verrassen.

wat-te-doen-met-valentijnsdag

Een avondje uit

De bioscoop is misschien wat cliché, maar standaard is niet per definitie minder leuk en ik blijf dol op avondjes uit. Eerst lekker eten en daarna naar een leuke film. Mocht je overdag ook nog tijd hebben; ga samen schaatsen en warme chocolademelk (met marshmallows én Baileys) drinken.

Een avondje thuis

Een avondje uit is leuk, maar een avondje thuis kan net zo leuk zijn. Kaarsjes aan, samen de keuken in, spelletjes spelen of een seriemarathon houden. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, het gaat tenslotte om de tijd die je samen doorbrengt.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Wat te doen met Valentijnsdag?”

  1. 25/01/2016

    Marushi Reply

    Leuke tips! Dit jaar wij niet echt iets bijzonders met valentijn. Gewoon gezellig met zijn tweeën koken of zoiets. -x-

  2. 25/01/2016

    Saar Reply

    Leuke tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*