Welke sterrenbeelden passen bij elkaar en waarom?

Iedereen weet wel wat zijn of haar sterrenbeeld is. Misschien lees je weleens voor de grap horoscopen in de krant, of je er nu in gelooft of niet. De kans is groot dat je dan benieuwd bent welke sterrenbeelden bij het jouwe passen. In dit artikel leg ik je precies uit welke sterrenbeelden een match hebben en waarom!

Ram (21 maart – 19 april)

Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn vaak avontuurlijk, ondernemend, en doen er alles aan om hun doel te bereiken. Ook in relaties zijn ze vurig en passievol; ze zijn niet bang om de eerste stap te zetten. Hierin past de Ram goed bij de Leeuw, een ander avontuurlijk en flirterig sterrenbeeld. Daarnaast vormt de Ram vaak een match met een Boogschutter: samen is hun leven één groot avontuur.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn erg nuchtere, praktisch ingestelde mensen, die ook van artistieke zaken kunnen genieten. Op het gebied van de liefde zoekt de Stier een betrouwbare partner. Een goede match is de Maagd: jullie zijn beiden creatief, en de Maagd kan de juiste aandacht besteden aan de Stier. Een iets minder sterke match is de Steenbok. Hierbij is het belangrijk dat één van de twee de eerste stap durft te zetten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is vaak intelligent, maar ook wat chaotisch en besluiteloos. In een relatie moet iemand dus goed kunnen omgaan met de wispelturigheid van de Tweelingen. De Waterman vormt een goede intellectuele sparringpartner voor de Tweelingen. Daarnaast kan de Weegschaal vaak goed omgaan met het stuiterende karakter van de Tweelingen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Mensen die de Kreeft als sterrenbeeld hebben zijn vaak gevoelige, wat dromerige mensen, met veel inlevingsvermogen. De Schorpioen is ook een gevoelsmens, die precies aangevoeld wordt door de kreeft, en die ook goed over gevoelens kan praten. Dit geldt overigens ook voor Vissen; zij en de Kreeft kunnen helemaal in elkaar opgaan.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw geniet het liefst van zoveel mogelijk dingen, is speels en creatief. Liefde is, volgens veel horoscopen, aan het begin een spelletje voor de Leeuw, met veel geflirt. Zoals eerder gezegd past de Leeuw daarom goed bij de Ram. Ook de Waterman zou goed bij de Leeuw kunnen passen, al zijn deze twee sterrenbeelden wel erg tegenovergesteld van elkaar.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn scherp en kritisch, met een talent voor zakelijkheid en praktisch inzicht. Daarom is de Maagd ook kritisch in relaties, en kan het even duren voordat hij/zij zich volledig openstelt. Hierin past de Maagd goed bij de Stier, die de juiste aandacht kan geven. Ook de Steenbok heeft veelal dezelfde normen en waarden als de Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal is nieuwsgierig, houdt van een vredige sfeer en maakt het de ander graag naar de zin. Hierin vindt de Weegschaal een match met Tweelingen, een ander slim en extravert sterrenbeeld. Daarnaast kan de passievolle Leeuw precies zorgen dat de Weegschaal zich op zijn/haar gemak voelt.

sterrenbeelden

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn zeer hartstochtelijke partners, die er vól voor gaan wanneer ze verliefd op iemand zijn. Een Schorpioen is dan ook ontzettend trouw. Daarom past de Schorpioen bij de Kreeft, die het belangrijk vindt dat de partner trouw is. Ook Vissen is een goede match, aangezien mensen met dit sterrenbeeld helemaal hoteldebotel kunnen raken van de Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Mensen met Boogschutter als sterrenbeeld zijn erg vrolijk en staan altijd klaar voor hun omgeving, maar kunnen ook rusteloos zijn. Dit vormt een goede match met de Ram, een ander passievol sterrenbeeld. Hetzelfde geldt voor de speelse Leeuw. Zolang de vonken maar overspringen!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voor de Steenbok geldt: stille waters hebben diepe gronden. De Steenbok komt rustig over, en heeft een geduldige partner nodig om de gevoelskant naar boven te halen. Hierdoor is er een goede match met de weloverwogen Maagd, evenals de praktisch ingestelde en serieuze Stier. Ten slotte kunnen Vissen of Kreeft ook een potentiële match zijn.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman is een extravagant, onafhankelijk en temperamentvol persoon. Ook in de liefde willen ze vrij zijn. Daarom past de Waterman goed bij de Ram: een avontuurlijk en energiek type. Tweelingen zijn wat rustiger, maar minstens even intelligent en idealistisch als de Waterman. Tot slot kan de Boogschutter een goede match zijn.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn erg romantische en gevoelige personen, die hun partner zullen overladen met liefde. Vissen houden niet van erg dominante partners. Een stabiele partner past goed bij de Vissen, waardoor er een goede match is met de trouwe Schorpioen. Ook de rustige Steenbok kan een perfect koppel vormen met Vissen.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Welke sterrenbeelden passen bij elkaar en waarom?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*