WIN: 2 tickets Promised Land

Jaaa, het festivalseizoen is weer in volle gang! Niets fijner dan in de buitenlucht een feestje vieren met een goede line-up en de nodige hapjes en drankjes. Biertje in de hand, zonnetje op je bol (please, please) en genieten maar. Dit weekend is de beurt aan Promised Land Festival in Leeuwarden. Een weekendfestival in een prachtig natuurgebied met verschillende area’s en heel veel goede DJ’s. En het allerleukste? Ik mag in samenwerking met Blog Society en ClubJudge twee tickets (inclusief camping!) weggegeven. 

clubjudge

Zaterdag 23 en zondag 24 mei staat natuurgebied De Groene Ster voor de tweede keer garant voor een heel mooi feestje. Meer dan 100 dj’s reizen dat weekend af naar het Noorden om er onvergetelijke dagen van te maken. Wil jij daar, samen met een vriend/vriendin, bij aanwezig zijn? Stuur mij dan even een mail naar info@verrassendgenoeg.nl en wie weet sta jij dit weekend op Promised Land Festival.

Win 1x 2 tickets (+camping)

– Volg mij —->

– Stuur een mail naar info@verrassendgenoeg.nl

– De winnaar ontvangt donderdagochtend persoonlijk bericht!

Promised Land Festival

Informatie

– De camping is geopend van zaterdag 23 mei 10.00 tot maandag 25 mei 13.00 uur. Het festival terrein is beide dagen geopend van af 13.00 tot 01.00 uur.

– De minimum leeftijd van het festival is 18 jaar. Dit geldt voor zowel het festival terrein als de festival camping. De leeftijdcontrole vindt plaats bij de entree van het evenement.

Het gaat dus om twee kaarten inclusief campingtickets voor aankomend weekend!

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “WIN: 2 tickets Promised Land”

  1. 20/05/2015

    Nesrin Reply

    Wat leuk dat je kaarten mag weg geven. Veel plezier voor de winnaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*