Met deze apps heb jij een hele leuke Valentijn!

Het is zo ver, 14 februari. Sommigen onder ons konden niet wachten tot vandaag en anderen waren bang omdat ze nooit iets leuks vinden voor hun geliefde…De dagen om je zorgen te maken of om je hoofd te breken over een geschikt cadeau zijn voorbij. De volgende apps zullen je helpen om ervoor te zorgen dat je elke Valentijn opnieuw met iets leuk of origineels klaarstaat voor je partner!

(noot van de redactie/Annelies: wij beseffen dat deze blog voor het grootste deel een beetje te laat komt, maar bookmark hem dan vast voor komend jaar! Of voor een andere dag waarop je romantisch wilt doen…)

Als je op de naam van de app zoekt in de App Store of Play Market dan vind je hem als het goed is wel.

Kaarten of teksten maken

1.    LuvCam
Met deze app kun je 50 romantische frames krijgen om de foto met je geliefde er extra romantisch uit te laten zien. Deze app is helemaal gratis en zorgt voor een mooie lach op het gezicht van je partner.

2.    Say I love you in different languages
Heb jij eigenlijk maar één ding te zeggen tegen je geliefde, namelijk: “ik hou van je”? Dat is makkelijk te begrijpen. Maar in plaats van maar één zin hiervoor te gebruiken, kun je er ook 50 voor gebruiken, gewoon telkens in een andere taal! Met deze app kun je “I love you” zeggen in bijna alle verschillende talen. Een handig duwtje in de rug voor ons allemaal!

3.    Talking Heart Boy or Girl
Ben je al zo lang samen dat gewoon zeggen “ik hou van je” zo saai begint te klinken? Laat het dan gewoon zeggen door iemand anders. Met Talking Heart Boy or Girl kun je een boodschap inspreken en deze uploaden op verschillende platforms zoals youtube, facebook of verzenden via mail. Een animatiefiguurtje zal dan gebruikmakend van zijn eigen stem (en niet die van jouw) zeggen wat je maar wilt!

4.    2000 Liefdesgroeten
Kun je zelf niet altijd op de juiste woorden komen? Geen probleem, met 2000 liefdesgroeten hoef jij niet romantisch of origineel aangelegd te zijn. Deze app geeft je spreuken, citaten, wijsheden en zelfs vertalingen om de ideale tekst te vinden voor je liefje.

5.    Valentine’s Day HD Jonathan Tynan
Is een Valentijnskaart te saai voor je? Zeg dan toch gewoon wat je wilt zeggen via snoephartjes. Met deze app kun je kiezen uit 70 boodschappen!

Tips voor tijdens Valentijnsdag

1.    Valentine Radio
Tijdens deze romantische dag moet er ook een romantische sfeer hangen. Om je daarbij te helpen is er de app, Valentine Radio. Hier vind je 40 zenders op die romantische muziek draaien. Uitstekend om eens lekker klef te gaan doen!

2.    Flowerservice Bloemen Bezorgen
Ben je Valentijn vergeten? Kom je enkele dagen voor Valentijn erachter dat je nog iets moet halen voor je partner? Met een klassieker kun je niets fout doen. Bestel een perfecte bos bloemen bij Flowerservice.nl, de bezorgdienst zal de bloemen bij je thuis bezorgen!

3.    Romantic Ideas 500
Weet je nog niet wat je wilt gaan doen op Valentijnsdag? Deze app zal je wel helpen om iets leuks te verzinnen. Je kunt inspiratie op doen uit 500 ideeën. Voor ieder wat wils!

4.    Body Language guide
Soms is het toch zo moeilijk om te weten wat die andere persoon nu denkt of wilt… Dat is niet langer een probleem met deze app. Hiermee kun je je date lezen als een open boek. Wat betekent het als je partner veel knippert met de ogen, wat betekent het als hij of zij constant op de horloge kijkt en hoe komt het dat hij of zij constant aan het prullen is? Dat en veel meer wordt verklaard door deze app.

5.    Eten, drinken of uiteten?
Zin in een lekker etentje? Ook hiervoor bestaan er genoeg handige apps. Zo heb je BigOven, een gratis app die je helpt bij het samenstellen van meer dan 250.000 gerechten. Hello Vino is dan weer een gratis app die je helpt bij het matchen van eten met geschikt flesje wijn, uitstekend voor de beginnende wijnkenner. En tenslotte is er nog TafelReserveren, een gratis app die je helpt met het maken van een reservatie in restaurants in heel Nederland.

Romantische spelletjes

1.    Puzzle Quizzes: Valentine Present
Deze gratis versie van Puzzle Quizzes zorgt ervoor dat je met zijn tweeën allerlei romantisch getinte puzzels kunt oplossen. Er zijn er veertien in totaal, wat je wel eventjes bezig kan houden!

2.    ChuChuTune
Het belang van muziek tijdens Valentijnsdag weet je ondertussen al, als je de eerder genoemde apps hebt bekeken, maar heb je wel dezelfde muzieksmaak als je partner? Dat kun je gemakkelijk testen met deze app. Een muzikale relatietest!

3.    FingerMingle Valentine’s Edition
Iedereen die een beetje een ondeugend kantje heeft weet dat Twister spelen een leuk voorspel kan vormen. Deze Valentijn-uitvoering van FingerMingle zorgt ervoor dat je Twister kunt spelen met je vingers. Je kunt dit best zien als een voor-voorspel ;-).

4.    Sex games for couples (Katya Roman)
Genoeg van dat saai voorspel en wil je liever wat pikantere spelletjes? Dan is deze app ideaal voor jouw en voor je relatie. Vergeet de alledaagse routine en maak je relatie extra pikant. Welke dag is daar niet beter voor dan Valentijn?!

5.    Kamasutra app
Genoeg spelletjes gespeeld en wil je het nog pikanter, dan kun je niet anders dan het doorbladeren van deze app. Iedere dag dat je in een kinky bui bent kun je snel deze app raadplegen vooraleer je thuis bent. En zeker op Valentijn moet je al de verschillende standjes eens bestudeerd hebben!

Single of anti-Valentijn?

Astro Love Calculator
In deze opsomming van nuttige apps zijn we natuurlijk de single niet vergeten. Deze gratis app zorgt er namelijk voor dat je precies weet hoeveel kans je hebt om “de ware” tegen het lijf te lopen. Iedere minuut van de dag wordt er een calculatie voor je gemaakt en voor de komende dagen wordt er een voorspelling gemaakt.

Blendr
Ben je single? Waarom? Omdat je niet zoekt, omdat je de juiste persoon niet tegen het lijf loopt of omdat je moeilijk kunt weten wie single is en wie niet? Blendr maakt het leven van een single weer een stuk eenvoudiger. Deze app zendt eenvoudig weg het volgende bericht uit voor je: “ik ben single en op zoek naar X”. Zo eenvoudig is daten nog nooit geweest!

Anti Valentijnsdag app
Ben jij helemaal niet Valentijnsdag gezind? Vind je het allemaal maar commerciële kletskoek? Dan is de anti-valentijnsdag app geschikt voor jouw! Zwarte humor en anti-valentijngeluiden kunnen als geen ander uitdrukken wat jij denkt!

Ronny Domen (3 Posts)

Ronny is een ondernemer en blogger in hart en nieren. Als 25-jarige marketeer heeft hij een job als marketingverantwoordelijke bij GIA Systems en zijn eigen vastgoed bedrijf. Verder is hij al zes jaar lang fervent belegger en is hij voor gadgets en snufjes altijd te vinden. Zo nu en dan doet hij ook eens gevaarlijke dingen zoals parasailing of achter het stuur kruipen van een veel te dure wagen.


Author Description

Ronny is een ondernemer en blogger in hart en nieren. Als 25-jarige marketeer heeft hij een job als marketingverantwoordelijke bij GIA Systems en zijn eigen vastgoed bedrijf. Verder is hij al zes jaar lang fervent belegger en is hij voor gadgets en snufjes altijd te vinden. Zo nu en dan doet hij ook eens gevaarlijke dingen zoals parasailing of achter het stuur kruipen van een veel te dure wagen.

No Responses to “Met deze apps heb jij een hele leuke Valentijn!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*