Roamler: geld verdienen met je iPhone [+ win invite]

Geld verdienen met je iPhone, wie wil dat nou niet? Met Roamler kan dat dus. Roamler is een app voor je iPhone waarin allemaal opdrachten verschijnen. Door deze opdrachten uit te voeren kun je geld of punten verdienen.

[11-09-2011] Sorry, maar de laatste invites zijn op! Mocht ooit weer nieuwe krijgen dan hoor je het!

First Fifty

Van 1 juni tot 10 juni mochten de First Fifty, waartoe ook ik behoorde, de app testen. Vooral handig als je in Amsterdam woont, maar ook voor mij in Haarlem was er nog genoeg te doen. Er zijn opdrachten in verschillende categorieën. Zo kun je een aantal opdrachten vanuit huis doen, weer andere opdrachten moet je echt op een locatie gaan uitvoeren en voor sommige opdrachten moet je de stad in, op ontdekkingstocht dus.

Eén van de eerste opdrachten was voor Heineken. “Zet op de foto hoe de Heineken Coolcans er bij jouw supermarkt bij staan”. Klinkt als spionage, maar sommige opdrachten zijn alweer een stuk leuker, zoals “zet op de foto hoe jij koffie zet” of “zet jouw favoriete HEMA product dat je in huis hebt op de foto”. Ook kon je foto’s gaan maken van mooie graffiti in Amsterdam.

eigendom van Marijke van Moll

Heftige competitie

Met sommige opdrachten verdien je 2 euro (uitbetaald via PayPal) wanneer deze correct is uitgevoerd en bij andere opdrachten krijg je punten. Hoe meer punten, hoe meer opdrachten je vrijspeelt en je plaats op het leaderboard stijgt natuurlijk. Tijdens de bijeenkomst voor de First Fifty afgelopen vrijdag (op de Moutzolder van de Heineken brouwerij) werd verteld dat in Amsterdam de competitie echt al losgebarsten was. De opdrachten die je op locatie moet doen zijn namelijk maar voor één persoon uit te voeren. Een aantal Roamlers (zoals de gebruikers genoemd worden) was elkaar al tegengekomen bij een opdracht.

Roamler in bèta

De app is nog steeds in bèta en dat betekent dat nog niet alles helemaal perfect werkt. Zo had ik zelf een opdracht na acceptatie weer geannuleerd, maar de opdracht verdween wel uit de lijst, niet zo handig als je hem later weer wilt oppakken. Maar dat wordt nog opgelost. Omdat de app nog in bèta is, is hij slechts beschikbaar op uitnodiging. Je kunt hem wel downloaden uit de App Store, maar niet gebruiken zonder activatiecode. Je kunt je wel al inschrijven en wie weet krijg je dan een code, je kunt ook een Roamler zoeken met een activatiecode.

Ondanks dat niet alles helemaal soepel werkt nog, is het erg leuk om de opdrachten uit te voeren. Handig is wel dat als je de app toestaat je locatie-gegevens te gebruiken, je een melding krijgt wanneer je in de buurt bent van een opdracht. Kun je die meteen gaan uitvoeren.

Activatiecode winnen?!

Ik heb 5 activatiecodes gekregen om uit te delen! Wil je graag een activatiecode krijgen? Promoot dan deze blogpost (of een andere blogpost op dit blog) met de hashtag #anneliesje op Twitter en daaruit kies ik dan vóór 18 juni vijf mensen die de code krijgen. Have fun!

BTW: Lees ook over Roamler op Frankwatching

[20-06-2011] De winnaars van de eerste ronde Roamler invites zijn bekend:
@sabinedewitte
@mdebruin
@michielkoelewyn
@helixier
@basvroegop

[11-09-2011] De foto’s voor de tweede ronde invites zijn binnen! Helaas mocht ik er maar twee weggeven. De winnaars zijn @AHeeren en @edwardbeukers. Ik publiceer de foto’s later nog.

Annelies Verhelst (102 Posts)

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...


Author Description

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...

No Responses to “Roamler: geld verdienen met je iPhone [+ win invite]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*