TGIM vanaf Kaapstad

Don’t get me wrong; het weekend is heus reuze fijn. En ik ben dan ook altijd heel blij als het vrijdag is. Máár, de maandag mag daar zeker niet onder lijden. Dus weg met die ‘may your coffee be strong and your Monday be short” quotes en een warm welkom aan een nieuwe week met nieuwe kansen en uitdagingen. Iedere maandag een post vol positiviteit en zoveel mogelijk liefde om jullie allemaal een beetje op te vrolijken. 

Hallo nieuwe week vanuit een zonovergoten Kaapstad! Het eerste weekend in Zuid-Afrika is voorbij gevlogen. Je belandt letterlijk in een totaal nieuwe wereld. Tijdens de rit van het vliegveld naar het hotel werd al duidelijk dat dit een land is met zoveel tegenstrijdigheden. Van de townships rijd je rechtstreeks naar een enorm opkomende stad. De hoge zakelijke gebouwen schieten uit de grond, omgeven door vele palmbomen en waterfonteinen. Alles ligt er keurig bij, op de zwervers na.

Zaterdag bracht ik een bezoek aan de Old Biscuit Mill. Dit is een hele grote foodmarkt met enkel organisch, ambachtelijk en eerlijk eten. Ik keek mijn ogen uit, van smoothies en yoghurts tot sushi, wokmaaltijden, pizza’s en salades. Wij kozen voor een plat brood met heel veel rucola, parmezaanse kaas, parma ham, pijnboompitten, avocado en zongedroogde tomaat. En we namen genoeg lekkers mee voor ons tijdelijke ‘thuis’. De zondag bracht ik door in Camps Bay oftewel: aan zee! Iets waar jullie je in het besneeuwde Nederland waarschijnlijk maar moeilijk een voorstelling van kunnen maken, maar hier is het hartje zomer. Heerlijk zonnen, lezen en tussen de middag lunchen met een Caesar Salad. Het leven is goed in Kaapstad!

Schermafbeelding 2015-01-26 om 18.33.13

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “TGIM vanaf Kaapstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*