5 x mooie en betaalbare riads in Marrakesh

Wij reizen dit jaar af naar Marokko voor onze jaarlijkse ‘zomer’vakantie. Onze zomervakantie vindt altijd pas plaats in oktober omdat mijn vriend dan ook mee kan, wel zo gezellig. ;)  Ieder jaar weer een uitdaging om een toffe bestemming te vinden waar we zongarantie hebben in het najaar en na Bali (twee jaar geleden) en Maleisie & Borneo (vorig jaar), wilden we nu iets dichterbij huis blijven. Marokko it is!

We beginnen onze reis met een paar dagen Marrakesh. Ik ben nog nooit eerder in deze stad geweest dus ben erg benieuwd. Qua accommodatie hoefde ik niet lang te zoeken want het moest en zou een van die mooie riads worden die Marrakesh rijk is. Wel wil ik graag een beetje luxe en een zwembad zodat je je vakantie relaxt kunt beginnen (in hoeverre dat gaat in zo’n stad).

Ben jij ook op zoek naar een betaalbare mooie riad in Marrakesh? Lees dan even mee.

1. Riad Shama Suites & Spa

Vriend en ik worden altijd erg blij van fijne massages dus hoe perfect is het als dat al bij het hotel zit? En helemaal wanneer het hotel ook nog eens zo stijlvol is ingericht als deze. Je vindt deze mooie riad hier voor 214 euro (4 nachten, met ontbijt).

2. Riad Kenzo

Marrakesh is een hele kleurrijke stad en deze riad is minstens net zo kleurrijk als wat zich buiten de muren afspeelt. Een plaatje om te zien en het zal niet voor niets zijn dat deze accomodatie wordt beoordeeld met een 8.8. Op moment van schrijven kost dit pareltje 265 euro voor 4 nachten, inclusief ontbijt.

3. Riad Assala

Qua kleuren het andere uiterste dan haar voorganger maar zeker net zo mooi als je het mijn vraagt. Riad Assala is bijzonder stijlvol ingericht en ligt in het hart van de souks. De prijs? 326 euro voor 4 nachten inclusief ontbijt.

4. Riad De Vinci & SPA

Als je een 9 hebt als beoordeling en er zo uitziet als Riad De Vinci kan je gewoon niet ontbreken in dit rijtje. Er zit tevens een SPA in deze riad dus ontspanning gegarandeerd! Een suite kost hier 376 voor 4 nachten met ontbijt.

5. Riad Anjar

Een van de dingen waar ik direct aan denk bij Marrakesh is een dakterras met een uitzicht over de stad. En dat je dan alleen maar lichtjes ziet. Riad Anjar beschikt over zo’n dakterras (het uitzicht moet ik nog beoordelen maar dat kan haast niet missen). Alweer zo’n prachtige riad voor een fijn prijsje: 279 euro voor 4 nachten met ontbijt.

Welke van deze prachtige riads is jouw favoriet?

Afbeeldingen: Booking.com

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “5 x mooie en betaalbare riads in Marrakesh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*