Cruise naar de Bahamas

Na het gekkenhuis in Miami, was het tijd om te relaxen aan boord van een cruise naar de Bahamas. Voor het eerst in mijn leven op een boot zo groot als een compleet dorp. Vijftien verdiepingen met alles wat je maar kunt bedenken, van restaurants tot aan winkels, een wellness center, casino en theaterzaal. Naast het eilandhoppen word je dag in dag uit vermaakt en staat de bemanning voor je klaar.

“Hallooo! Ik ben Imade, ik zorg voor jullie kamer de komende dagen. Hier is mijn kaartje, je kunt mij altijd bellen. Een heel plezierig verblijf!”. Het stralende gezicht van Imade maakte de eerdere lange wachtrij weer helemaal goed. Sowieso maakte de service alles goed. Laat je in de ochtend de douche nog vochtig achter met handdoeken op de grond? Je bed onopgemaakt? De minibar geplunderd? Bij terugkomst is alles weer alsof je er überhaupt nog niet bent geweest.

De dagen begonnen met zoveel mogelijk eten tijdens het enorme ontbijtbuffet. Dat ik deze vakantie niet ben aangekomen mag een wonder zijn. Diverse croissants, yoghurt, brownies, ei, pancakes, zelfs taart… Met iedere dag weer een gevulde maag hebben wij hoofdstad Nassau, idyllisch Cococay en Key West met liefde bewonderd. Dat mijn telefoon op deze onbewoonde wereld geen service kon vinden maakte het plaatje compleet: even helemaal weg.

''Op een onbewoond eiheiland, loopt niemand voor je neus. Ja je voelt je er blijhijhij want, lekker leven is de leus. Lalala.''

Eenmaal terug aan boord lieten wij ons vermaken aan de hand van competities in het zwembad met een cocktail in onze hand. Denk aan spellen zoals “De Meest Sexy Man Aan Boord”. Douchen, en hop weer aan tafel bij onze Slowaakse tafelgenoten. Een taalbarrière zo groot als een muur; gezellig was het wel. Het eten was verrukkelijk en stiekem werden wij een beetje verliefd op onze Mexicaanse ober. Nog even karaoke of meedoen aan “De Jongens Tegen De Meisjes” en wij konden weer tevreden liggen schommelen in ons stapelbed.

Na 4 dagen verwennerij en totale rust kwamen wij weer aan in Miami haven en begon mijn iPhone haar aandacht alweer op te eisen als een klein kind. Iets met welkom back.

cruise naar de bahamas

Author Description

5 Responses to “Cruise naar de Bahamas”

 1. 11/07/2015

  Kimberley Reply

  Wauw, klinkt heerlijk!

 2. 11/07/2015

  Kim Reply

  Oh, dit klinkt fantastisch!

 3. oh wauw, dit klinkt echt geweldig, ik wil al HEEL erg lang naar de Bahamas! Hopelijk lukt het me ooit :)

 4. 12/07/2015

  Dascha Reply

  OMG! Geweldig!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 5. 14/07/2015

  sammie Reply

  Klinkt heerlijk! Verwennerij :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*