Essentials voor de wintersport

Al vanaf mijn derde levensjaar werd ik op de latten gezet door mijn ouders. Nu kan ik moeilijk spreken van liefde op het eerste gezicht, want sneeuwballen gooien was vele malen leuker dan met vallen en opstaan van die berg afgaan. Maar zoals dat soms gaat met liefdes; het moet groeien. En het ging groeien. Inmiddels kan ik niet meer zonder en kijk ik ieder jaar reikhalzend uit naar de wintersport. Niets fijner dan de hele dag sportief bezig zijn in de buitenlucht, genieten van een warme choco met rum én slagroom en ‘s avonds spelletjes doen bij de open haard in het chalet.

Nu duurt het nog even voordat het maart is helaas, maar met de voorpret kun je niet te vroeg beginnen wat mij betreft. En daarom heb ik alvast de essentials voor een geslaagde wintersport op een rijtje gezet. Sinds vorig jaar ben ik een trouwe helmdrager, want toen was ik wijs genoeg om het nut ervan in te zien en nu wil ik niet meer zonder. Daarnaast is een skibril een dikke must, want je wilt natuurlijk altijd goed zicht hebben als je de berg afgaat. Uiteraard zijn er ook de nodige gezelschapsspellen (en dranken) aanwezig voor de avonden.

Schermafbeelding 2015-12-28 om 12.16.04
Mocht je ook nog op zoek zijn naar een geschikte skibril; hier vind je advies over welke bril het beste bij jou past.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

One Response to “Essentials voor de wintersport”

  1. 28/12/2015

    Desiree Reply

    Oh man ik moet ook echt nodig een keer op wintersport. Het lijkt me echt geweldig. En ohja! Dit herinnert me er aan dat ik nog een fles likeur 43 moet halen voor oudjaarsavond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*