Hello USA!

Verrassend Genoeg groeit en groeit en daar ben ik natuurlijk super blij mee! Dit betekent ook dat het meer tijd kost om de boel draaiende te houden en wil ik het nog een beetje leuk houden voor mezelf, was een extra blogSTER van harte welkom. Vriendin Tosca leek mij de aangewezen persoon en dus zullen er zo nu en dan ook artikelen van haar hand verschijnen. En geloof mij maar als ik zeg dat ze dat héél goed kan! Vandaag trapt ze af…

Nu ik in het leven van een officieel afgestudeerde ben beland, was er twee maand geleden naast alle dilemma’s één positief vervolg. Namelijk tijd, heel veel tijd. Geen baan, geen vervolgstudie, geen concrete plannen maar wel een liefde en wens: reizen. Mocht mijn beste vriendin nou net het WK hiphop in Walt Disney World Orlando moeten dansen. Met mijn liefde voor de wereld ontdekken en alle tijd als afgestudeerde was de keuze snel gemaakt, hello USA!

Niet alleen om te supporteren tijdens het WK, nee, als je dan toch al 8 uur op je gat in het vliegtuig moet zitten wil je meer zien. Een maand lang leven als een vrij vogeltje in Orlando, Miami, de Bahama’s, Key West en New York.

Schermafbeelding 2015-06-24 om 12.14.33
Te beginnen met Walt Disney World Orlando. Als je Disney World in Parijs al groot vond loop je hier helemaal met open mond te kijken. Een complete wereld op zichzelf, ter grootte van de provincie Utrecht. Naast de verschillende pretparken en gezellige uitgaansgelegenheden mocht ik mij vijf dagen vermaken in het All-Star Sports Resort. Naast de hiphoppers van dit WK liep dit resort vol met cheerleaders. Niet alleen de typische met pompoms zwaaiende meisjes die je kent uit films zoals Bring It On, maar ook veel (heel veel) knappe, gespierde mánnelijke cheerleaders. Vervelend? Welnee.

Met de echte American pancakes als ontbijt renden wij gillend door de pretparken als een stel kleine kinderen. Waarna wij vermoeid en verhit konden afkoelen in het zwembad. Een supersize pizza erin om ons vervolgens te vergapen aan de eerder genoemde mannen. Oké en vrouwen, die echt waar bijzonder lenig werk leverden en de lucht in worden geslingerd alsof het niets was. Je begrijpt, deze eerste vijf dagen van mijn USA trip waren fantastisch. Op naar stop nummer twee!

Schermafbeelding 2015-06-24 om 12.14.40

Author Description

9 Responses to “Hello USA!”

 1. 24/06/2015

  Lisa Reply

  Aaah, de USA lijkt me zo tof en yummy, die pancakes!

 2. 24/06/2015

  Kim Reply

  Aah, lijkt me zo tof om een keer naartoe te gaan!

 3. 24/06/2015

  Dascha Reply

  Wat gaaf :-D Leuk dat je dat zo hebt besloten. Wil ik nu ook graag als afgestudeerde hihi.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 4. 24/06/2015

  Lesley Reply

  florida is zo cool! Ik begrijp helemaal wat je bedoeld ik ben er zelf al twee keer geweest en als Disney fan is dat zeker een aanrader :-)

 5. 24/06/2015

  Cherel Reply

  Dit lijkt me zo ontzettend tof om te zien en doen! Sinds ik in New York ben geweest ben ik echt verliefd geworden op Amerika. Leuk geschreven!

 6. 24/06/2015

  Nesrin Reply

  Welcome Tosca! Leuk. Ik ben nog nooit in the USA geweest, sad but true.

 7. 25/06/2015

  Andrea Reply

  Leuk om te lezen! Love the USA!

 8. 26/06/2015

  Northflix Reply

  Klinkt als een heerlijke eerste 5 dagen!

 9. Wat fijn! Florida is echt een hele leuke staat. Leuke foto’s ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*