Jouw volgende voetbalreis naar het prachtige Madrid?

‘Los Galacticos’ werd uitgeroepen tot de meest succesvolle club van de vorige eeuw. Real Madrid wordt al sinds de oprichting gerekend tot de topclubs van de wereld en zal dat ongetwijfeld altijd blijven. Daarom is de club waarschijnlijk ook zo populair bij voetbalsupporters. Het Estadio Santiago Bernabéu is dan ook steevast uitverkocht. In dit blog lees je alles over je bezoek aan Real Madrid.

Met 81.000 toeschouwers in Estadio Santiago Bernabéu

Het stadion van Real Madrid is een van de grootste ter wereld. Maar liefst 81.000 mensen komen naar de Spaanse hoofdstad om de helden van Real Madrid in het Koninklijk wit te aanschouwen. Het stadion behoort tot de grootste stadions van de wereld en staat daarom bij veel voetbalfans op het lijstje om eens een bezoek te brengen. Het stadion wordt binnenkort mogelijk verbouwd. Er wordt gesproken over een verschuifbaar dak en een modernere uitstraling in en om het hele stadion!

Voetbalreis? Citytrip? Madrid maakt het mogelijk

De hoofdstad van Spanje huisvest twee topclubs: Atlético Madrid en Real Madrid. Met meer dan drie miljoen inwoners is de stad daarnaast één van de dichtstbevolkte steden van Europa. Met populaire bezienswaardigheden als het Retiro Park, het Koninklijk paleis en Estadio Santiago Bernabéu is de stad al erg populair onder mensen die een stedentrip voor ogen hebben. Een combinatie tussen een bezoek aan Real Madrid en een citytrip naar Madrid lijkt dus de ideale combinatie!

Geniet van het aangename klimaat in Madrid

Tijdens je bezoek aan Real Madrid is het bijna altijd lekker weer. Met uitzondering van de ietwat regenachtige wintermaanden is het uitstekend vertoeven in Madrid. Zo is het gemiddeld het hele jaar bijna 20 graden celsius! Met de vele terrassen en gezellige winkels in het centrum ben je de hele dag voorzien. Breng ook zeker een bezoekje aan de bekende winkelstraat ‘Gran Via’.

Je voetbalreis naar Real Madrid samenstellen?

Wanneer je overtuigd bent van het boeken van een voetbalreis naar Real Madrid, hou dan rekening met een aantal factoren. Zorg dat je boekt bij een partij die SGR-geregistreerd is. Zo weet je zeker dat je vertrouwd op reis gaat en kun je dus zonder zorgen naar Real Madrid!

Mocht je alleen losse tickets voor Real Madrid willen bestellen, selecteer dan ook zorgvuldig de partij waar je kaarten koopt. Bekijk bijvoorbeeld de reviews van het bedrijf, eventuele keurmerken en garanties die het bedrijf biedt. Bestel je kaartjes voor Real Madrid bij voorkeur bij een bedrijf met jarenlange ervaring zodat je verzekerd bent van een prachtige voetbalreis naar Madrid.

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Jouw volgende voetbalreis naar het prachtige Madrid?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*