Vakantie geboekt: Kusadasi

Arrrgh werden jullie ook goed gek van het Nederlandse zomerweer afgelopen zaterdag? Bij mij liepen de frustraties hoog op toen ik binnen met een kop thee, de open haard aan en een dekentje op de bank lag. En wat doet een lichtelijk gefrustreerd mens op zo’n moment? Juist, op zoek gaan naar de zon. De zon die vond ik op Corendon, in Kusadasi, en dus werd er een vakantie geboekt.

Kusadasi ligt aan de westkust van Turkije, ter hoogte van het Griekse eiland Samos. In de winter telt het zo’n 50.000 inwoners, maar in de zomer loopt dit aantal op tot 300.000 dankzij de vele vakantiewoningen. Het is een populaire vakantiebestemming maar, en dit heb ik mij laten vertellen, minder massaal dan mijn vorige Turkse bestemming Alanya. Het heeft een lange brede boulevard langs de kust, in de stad. Dit maakt mij meteen enthousiast, want naast een fijn strand, zijn er dus ook genoeg bezienswaardigheden. En ook niet geheel onbelangrijk; er is ‘s avonds de mogelijkheid tot een hapje, drankje en dansje.

Ik kijk enorm uit naar 8 dagen helemaal niets moeten en alles mogen. We hebben enkel ontbijt bij het hotel dus daarna kunnen we de boel verkennen. Heerlijk om iedere dag gegarandeerd goed weer te hebben en de zee om de hoek. Het aftellen kan beginnen! Oh en mochten er ervaringsdeskundigen zijn, hoor ik alle tips en tops graag natuurlijk. :-)

kusadasi

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

7 Responses to “Vakantie geboekt: Kusadasi”

 1. 28/07/2015

  Iris Reply

  Heerlijk, geniet van je vakantie! Ik vond Turkije geweldig, maar ik raad je aan om je niet gek te laten maken door alle verkopers op straat :-) Gewoon je eigen ding doen!

 2. 28/07/2015

  Sanne Reply

  Oehhh, wat leuk! Ik ben er nog nooit geweest! Geniet ervan, maar dat zal wel geen probleem zijn! ;-) Xx

 3. 28/07/2015

  Dina Reply

  Dat klinkt heerlijk, wat een fijn vooruitzicht zeg! :D

 4. 28/07/2015

  Laura Reply

  Ah heerlijk! Veel plezier alvast :)

 5. 29/07/2015

  Astrid Reply

  O wat heerlijk! Geniet ervan, zelf mag ik nog door tot september.

 6. Oe! Wat fijn, ik had hier eerlijk gezegd nog niet van gehoord, maar het klinkt alvast top

 7. 11/08/2015

  BySilke Reply

  Hoe leuk dat je plots iets hebt geboekt! Ben al benieuwd naar je avonturen daar, heb nog nooit gehoord van Kusadasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*