Onbekende reistip: Dover

 Zin om eens de natuur in te gaan om wat afwisseling te brengen in je reis? Wil je meer zien dan alleen maar steden? Dan heb ik een leuk idee voor je! De krijtrotsen in Dover zijn echt de moeite waard om te bezoeken! Prachtige natuur alsof het een bewerkte Instagram-foto is, maar dan wél echt. Gewoon te zien met eigen ogen.

Engeland is meestal niet het eerste land wat mensen te binnen schiet als ze een reis willen plannen. Als ze er al aan denken, staan steden als London, Birmingham, Cambridge en Oxford op het lijstje. Toch is dat wel vreemd, er is zóveel te zien aan natuur! Een kustplaats als Brighton is volgens veel mensen de moeite waard om te bezoeken. Ik wil daar nog een plaats aan toevoegen: Dover.

Bij de naam Dover denken veel mensen aan de welbekende overtocht met de ferry van Dover naar Calais en andersom. Lijkt mij heel logisch: Dover is een kustplaats en goed te bereiken, zowel met ov in het land zelf als met de boot. De prachtige rotsen zijn te herkennen door hun ‘witte’ uitstraling en het bergachtige gevoel als je ze beklimt! Al voordat je halverwege bent heb je mooi uitzicht over de zee. Je kan ver uitkijken en dit geeft een fijn gevoel van vrijheid! Naast de mooie natuur bekijken ben je dus ook lekker in beweging, mooi meegenomen! ?

Waar ga jij tijdens je volgende reis de natuur in?

Author Description

No Responses to “Onbekende reistip: Dover”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*