Onze reis naar Bali

Maandag stappen we in het vliegtuig naar Indonesië! We hebben inmiddels onze route uitgestippeld, de meeste hotels geboekt en de koffers bijna gepakt. Tijd voor zon, zee, strand, natuur, cultuur en heel veel genieten. Benieuwd naar onze route op Bali? Ik vertel je er meer over.

Canggu

We beginnen onze reis in Canggu. Dit ligt niet ver van het vliegveld af en is een ideale plek om lekker te ontspannen. Het is een kustplaats vol hippe tentjes waar je lekker kunt eten. We hebben hier een heel mooi hotel/huisje met zwembad erbij. Vanuit Canggu willen we tevens Seminyak gaan bezoeken en we verblijven hier 4 dagen.

Ubud

Na Canggu gaan we meer het binnenland in, naar het populaire Ubud. Dit wordt ook wel het cultureel centrum van Bali genoemd. Je hebt hier prachtige resorts, rijstvelden, marktjes en tempels. Ook hier hebben we een mooi hotel met zwembad om te ontspannen.

Nusa Lembongan

Tijd voor het paradijs! We reizen vanuit Ubud door naar het eiland Nusa Lembongan. Het is een klein eiland met prachtige stranden (snorkelen schijnt hier fantastisch te zijn!), mooie natuur, vriendelijke mensen en veel lekker eten. Mooi meegenomen; het is hier nog niet zo heel toeristisch en je kunt met een scooter ook het nabijgelegen eiland Nusa Ceningan. We verblijven in een heel tof beach resort met eigen strandhuisje.

Uluwatu

Na drie tot vijf dagen (we hebben hier wat dagen ‘open’, we kijken ter plekke waar we nog langer willen blijven of zoeken een nieuwe plek op) op het eiland reizen we door naar Uluwatu. Hier geen massatoerisme maar wel genoeg te doen. Feestjes, leuke tentjes, witte stranden en een relaxte sfeer. Perfect om de laatste vier dagen door te brengen! Om volledig relaxt terug te keren naar Nederland hebben we hier een privé villa met eigen zwembad (#noshame).

Wanneer ik terug ben volgt er uiteraard een uitgebreide blog met foto’s van onze reis naar Bali. Tot die tijd zal het hier even wat rustiger zijn, maar ik beloof je dat de schade wordt ingehaald!

Alle beelden zijn afkomstig van Booking.com

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

2 Responses to “Onze reis naar Bali”

 1. […] Anouk nu in Bali zit, is het hier in Nederland weer echt dikke truien weer. Het waait hard en regent soms nog […]

 2. 29/11/2017

  Charo Reply

  Hi Anouk,
  Prachtige fotos en leuke blog! Ik ben nog nooit in Bali geweest maar wil wel een keertje gaan. In ieder geval, ken je Sukhi toevalig al? Groetjes, xx
  Charo van Sukhi
  | http://www.sukhi.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*