Naar de Dominicaanse Republiek!

Over twee weken lig ik heerlijk te genieten op het Dominicaanse strand, omringd door palmbomen en overgoten met zon. Je snapt: ik kan niet wachten! En om alvast een beetje (heel erg) in de stemming te komen besloot ik er een blogje aan te wijden.

Naast dat ik niet kan wachten om even een week lang uit te rusten en op te warmen ben ik uiteraard super benieuwd naar hoe zo’n tropisch land er uitziet. We zullen vooral te vinden zijn op de witte stranden, maar zijn ook van plan wat excursies te doen!

Saona Island

Dit gebied in de Dominicaanse Republiek staat bekend om het prachtige turquoise water, de droomstranden en de vele zeesterren. Een excursie hierheen mag dan natuurlijk niet ontbreken tijdens onze vakantie! Met een catamaran zullen we tijdens deze excursie prachtige plekken langs de kustlijn bezoeken (met kans op het spotten van dolfijnen!), stoppen we bij een grote zandbank die bekend is om de zeesterren, zullen we snorkelen om nog meer van het onderwaterleven te verkennen en pakken we uiteraard onze rust op een van de vele stranden.

Met dolfijnen zwemmen

Al van jongs af aan vind ik dolfijnen onwijs mooie dieren en het zwemmen met dolfijnen staat dan ook al lang op mijn wishlist. Tijdens een vakantie naar dit tropische gebied zal ook deze excursie niet mogen ontbreken!

Snorkelen

Niet alleen boven water zal alles aan dit land prachtig zijn; ook onder water is er vast genoeg te bewonderen. Op mijn vakanties naar Spanje vond ik het altijd al leuk om te snorkelen, maar in het turquoise water in dit land zal dat nog veel leuker zijn!

Schermafbeelding 2017-02-14 om 18.07.22

Snap je al waarom ik niet kan wachten!? Na mijn vakantie deel ik uiteraard de mooiste foto’s die ik heb gemaakt in een nieuwe blog!

Author Description

Hi! Ik ben Amber en op Verrassend Genoeg deel ik mijn interesse voor onder andere mode, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel leesplezier! Zien wat mij nog meer bezighoudt? Volg me dan op instagram: @amberdouma_

3 Responses to “Naar de Dominicaanse Republiek!”

 1. 17/02/2017

  Irene Reply

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Je zal je daar vast goed gaan vermaken. Alleen het mooie weer maakt me al jaloers hahaha

  Alvast veel plezier!!

 2. 17/02/2017

  Esmee Reply

  Ik snap heeeel goed dat je niet kan wachten! Wat een heerlijk vooruitzicht… veel plezier en ik ben benieuwd naar de foto’s!

 3. 17/02/2017

  Jamey Reply

  wauw wat lekker zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*