Op vakantie met de hond

Er is weer een hond in ons leven! Dolgelukkig zijn we met de adoptie van onze labrador Tommy. Afgelopen week hebben we de hele inboedel bij elkaar geshopt en morgenvroeg komt onze vrolijke viervoeter bij ons. Natuurlijk verandert er van alles in je leven en is een hond iets om altijd rekening mee te houden, maar de liefde die je ervoor terug krijgt is zo onbeschrijfelijk groot. Daar kan weinig tegenop! 

Los van de vele knuffels en het gezelschap in huis, zijn we ook dol op lange wandelingen in de natuur. Het bos en het strand zoeken we graag op en daar gaat Tommy uiteraard flink van meegenieten. Ook gaan we dit jaar ”anders” vakantie vieren. Geen vliegtuig naar Bali, Maleisië of Borneo dit keer, maar gewoon lekker met de auto op pad.

Op Airbnb kwam ik al fantastische plekken tegen waar Tommy ook gewoon welkom is. Omdat wij vast niet de enige zijn die uitkijken naar een vakantie met de hond, deel ik hierbij een aantal natuurhuisjes.

Fehmarn – Denemarken

Op 4.5 uur rijden vanaf Nederland ligt het eiland Fehmarn. Het schijnt hier heel goed vertoeven te zijn door het milde klimaat, vele zonuren, mooie zandduinen en lange kusten. Perfect dus voor een vakantie in de natuur met je doggie! Ik viel als een blok voor deze prachtige vakantiewoningen: White I, Gold III en Azure I.

Bondarp – Zweden

Zweden staat hoog op ons TO VISIT lijstje en vanwege de prachtige natuur ook heel erg geschikt met de hond. Dit houten huisje is perfect als je het mij vraagt. Een plek om tot rust te komen, weg van prikkels en enkel en alleen maar groen en (zwem)water om je heen. Love it!

Varmdo – Zweden

Qua reistijd wat langer dan de andere bestemmingen, maar absoluut de moeite waard. Door de serie Morden i Sandhamm verliefd op de Zweedse eilanden en dit huisje lijkt me zalig. Het huisje, de inrichting, veranda en omgeving: een dikke tien.

Cernoy-en-Berre – Frankrijk

Oh, dit kasteeltje op het platteland heeft zo’n heerlijke Franse uitstraling. Het huis en de tuin zijn prachtig en het heeft zelfs een zwembad. Dichtbij een rivier en het uitzicht is waanzinnig. Ik weet zeker dat mens én dier het hier naar hun zin hebben.

Beauchamps – Frankrijk

Omdat het mij dus heel cool lijkt om een keer in een boomhut te slapen, kon deze ook niet ontbreken. Middenin de Franse natuur ligt deze futuristische boomhut. Slapen op hoogte heeft natuurlijk als grootste voordeel dat je een fantastisch (180 graden!) uitzicht hebt. De schoonheid van de natuur beleef je hier op haar allerbest.

Getaway Deluxe – Nederland

Blijf je liever in Nederland? De huisjes van Getaway Deluxe zijn niet alleen bijzonder mooi, ze staan ook nog eens op plekken waar je direct verliefd op wordt. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur en écht even helemaal weg. Je huisdier mag, tegen een kleine meerprijs, ook mee!

Nutchel Cabins – België

Genieten met een hoofdletter G doe je bij Nutchel Cabins in België. De Cosy Cabins liggen in het natuurdomein Het Warre Dal en zijn héél charmant. De hond wordt niet in alle huisjes toegestaan dus let hier even goed op bij het boeken van je huisje.

Heb jij nog tips voor een fijne vakantie met de hond? 

Author Description

Schrijft en communiceert wat af in het dagelijks leven. Houdt zich verder bezig met een redelijk gezond leven, feestjes vieren en de wereld zien. Is het liefst het hele jaar op wintersport.

No Responses to “Op vakantie met de hond”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*