Vervelende ex? Hoe pak jij die terug?

Niet alles is pure liefde rond en op Valentijnsdag. Als je net in een bad break-up zit, wil je helemaal niet denken aan liefde en hartjes. Wraak wil je nemen. Zeker als je kersverse ex alweer met iemand anders loopt te flirten, of erger. Maar hoe pak je dat aan? Je wilt natuurlijk niet betrapt worden op deze wraakacties.

10% van de Europeanen wordt wel eens door de ex bedreigd met het online zetten van riskante foto’s. Niet handig, want als je baas ze ziet! Of je familie misschien zelfs wel. Dan wordt het eerstkomende verjaardagsfeestje misschien niet zo gezellig voor je.

Nu weten wij dat jij, de lezer van dit artikel, natuurlijk heel braaf bent. Misschien wel heel gelukkig in de liefde nu. Maar heb jij vroeger misschien wel eens een ex een beetje getreiterd toen het uit was? Daar zijn we benieuwd naar!

Jouw top-5 wraakacties

Zet in een reactie jouw top-5 aan wraakacties op ex-en. Hou het wel een beetje beleefd in de omschrijving ervan, anders wordt je reactie mogelijk verwijderd. Het kunnen subtiele kleine dingen zijn, maar denk vooral creatief.

Winnen!

Uiteraard niet voor niks. Je maakt kans op 1 van de 10 McAfee Total Protection pakketten. Deze kun je gebruiken op 3 computers (waaronder je smartphone). Zo surf je veilig over het web, krijgen virussen geen vat op je bestanden en kun je handige back-ups maken.

Je kunt je tips inzenden tot 13 februari 23:59 uur. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De verloting gebeurt willekeurig op 14 februari. Vul een geldig e-mailadres is zodat we je kunnen bereiken (wordt niet gedeeld).

Annelies Verhelst (102 Posts)

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...


Author Description

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...

5 Responses to “Vervelende ex? Hoe pak jij die terug?”

 1. 11/02/2013

  D. Reply

  Ik ben het niet met Henk eens, dat vind ik niet de beste.

  Top 5:
  #5 Negeren, hij (in mijn geval) is de aandacht niet waard.
  #4 Een van zijn slechte gewoontes opzoeken op het web en als dit is te uiten (bijvoorbeeld scheten laten in bed) zijn hoofd op de foto photoshoppen en op Facebook zetten en er een leuke quote bij zetten. 9Gag ter inspiratie.
  #3 Met je nieuwe vlam, die veel mooier/liever/leuker is, langs lopen en net doen of je je ex in eerste instantie niet ziet en dan quasi schijnheilig hoi zeggen terwijl jij staat te lachen met je vriend.
  #2 Een blog schrijven over je ex, met alle do’s en don’ts. Blogs houden mannen vaak toch al niet zo van en al helemaal niet als het over hen gaat.
  #1 Zijn ex alle narigheden over hem vertellen, zodat ze meteen geen relatie met hem wil.

  Les goed; het gaat hierbij om terug pakken, dus het is niet per se dat ik dit heb gedaan ;)

 2. 13/02/2013

  van Kuilenborg Reply

  Ja ik heb wel eens het afstudeeronderzoek van een ex helemaal verprutst door net te doen of ik iemand was die er verstand van had (de naam van een belangrijk persoon op dat gebied aangenomen via een nep e-mailadres) en allemaal uit de duim gezogen informatie toe te sturen. haha die afstudeeropdracht waar een jaar werk in zat is gebaseerd op onzin. ok, best wel erg.

 3. 13/02/2013

  Roos Reply

  De beste wraak is zelf gelukkig zijn!

 4. 06/05/2013

  Harrold Reply

  Inderdaad. Als je zelf gelukkig bent zal diegene veel liever bij je willen zijn.

 5. 10/02/2013

  Henk Reply

  De beste wraakactie=geen actie.
  grH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*