Win 30 euro shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl

Ik durf te wedden dat jij de deur niet uitgaat zonder je telefoon. En ik durf er ook heel wat onder te verwedden dat die telefoon een smartphone is. Zo’n koelkast, met geweldig scherm, supersnel, en waar zowat je hele leven in zit. Die smartphone was waarschijnlijk ook geen goedkoop grapje. En dan wil je toch dat ‘ie voorlopig goed beschermd is? Maar je hebt vast, net als ik, nog geen hoesje ervoor…

Ik zie zelf weinig mensen met een telefoonhoesje lopen. Waarom dat is, geen idee. Zo nu en dan zie ik echter wel iemand met echt een supergaaf hoesje, en dan vraag ik mijzelf ook altijd weer af waarom ik dat niet heb. In de loop van de tijd heb ik ook wel mooie hoesjes gezien en zelfs gereviewd voor deze site, maar het komt er nooit van om gewoon een mooie uit te zoeken voor mijn telefoon. Maar misschien is dat omdat ik gewoon vaak van smartphone wissel (testtoestellen).

Nieuw smartphonehoesje winnen?

Herken jij nou precies bovenstaand verhaal? Dat je je afvraagt waarom jouw smartphone eigenlijk nog geen hoesje heeft? Dan is nu de kans om er iets aan te doen. Smartphonehoesjes.nl wil jou namelijk helpen je smartphone te beschermen tegen krassen en vallen, zodat je er nog langer plezier van hebt en bovendien de show kunt stelen met een kek telefoonhoesje. Je maakt daarom nu kans op 30 euro shoptegoed in hun webwinkel.

Smartphonehoesjes.nl heeft echt supermooie iPhone 5 hoesjes, Nokia Lumia 920 hoesjes en hoesjes voor heel veel andere fabrikanten zoals HTC en Samsung. Telefoonhoesjes met bloemetjes, met leuke poppetjes en figuurtjes, you name it, they got it. Geen excuus meer dus om er géén te hebben, want er is altijd eentje die bij je past.

Hoe doe je mee?

Geef antwoord op de volgende vraag:

Waar gebruik jij je smartphone het meest voor?

Je kunt reageren via het reactieformulier. Je hebt hiervoor de tijd tot zondag 10 maart 2013 15:00 uur. De winnaar proberen we dan maandag 11 maart al te kiezen. Deze ontvangt per e-mail bericht, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult. Succes!

Annelies Verhelst (102 Posts)

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...


Author Description

Annelies bewijst graag dat techniek niet moeilijk hoeft te zijn en is dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken, boeken lezen, films en series kijken, eindeloos nerden en meer. Baas van intogadgets.nl, heeft ooit Verrassendgenoeg.nl opgericht, bijna altijd online en heeft over alles een mening. Heeft óók gewoon een vaste baan...

14 Responses to “Win 30 euro shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl”

 1. 25/02/2013

  Diane Dekker Reply

  Ik gebruik mijn smartphone als ik wakkker wordt om mijn mail en Facebook te checken, ‘s middags om gebeld te worden en ‘s avonds bij het verplichte tv-ritueel wordt het weer een social mediafoon ;-)

 2. 25/02/2013

  Marlies S Reply

  om te whats app-en met familie en vrienden

 3. 25/02/2013

  Jarno Reply

  Het meest? Dat zal toch uiteindelijk muziek luisteren zijn. Naast al die andere zaken waarvoor ik em gebruik.

 4. 25/02/2013

  Wouter Reply

  Eigenlijk gebruik ik hem nog steeds het meest om gewoon met mensen af te spreken. En ja, dat kan via whatsapp, Facebook, FaceTime, twitter of door gewoon ouderwets te bellen :-)

 5. 25/02/2013

  Wilma Reply

  Het meest … uhm dat is toch kijken, lezen reageren op de social media sites ,nieuws lezen , maar het meeste wordt toch de whatsapp knop aangeklikt .

 6. 25/02/2013

  Anita H. Reply

  Om onderweg mijn e-mails te checken. Thuis gebruik ik daar gewoon de PC voor.

 7. 27/02/2013

  Suzanne Reply

  Ik gebruik mijn smartphone het meest voor mijn blog. Dat kan thuis zijn, bij mijn vriend en als ik ergens moet wachten. Ik lees ook altijd mijn zakelijke mail op mijn smartphone.

 8. 01/03/2013

  Tamara Reply

  waarvoor? Voor het organiseren van mijn sociale leven, meer nog dmv internet dan bellen. Dat gaat deels via Twitter, Facebook, mail, met finetunen via WA.

 9. 01/03/2013

  Guidoz Reply

  Wat ik elke dag met m’n smartphone doe? Opladen!

 10. 02/03/2013

  Suzanne Reply

  Ik gebruik mijn smartphone eigenlijk voor alles. Natuurlijk de gebruikelijke dingen zoals bellen en smsen. Daarnaast emailen, online bankieren, fotograferen, website statestieken bijhouden, agenda’s beheren, social media onderhouden. En nog tal van anderen dingen.

  Ongeveer een half jaar geleden is mijn smartphone gevallen en scheurde het glas van voor

 11. 02/03/2013

  brainstring Reply

  Social media monitoring!

 12. 06/03/2013

  Bram Gesink Reply

  ik gebruik mijn smartphone om te whatsappen en voor coole game’s

 13. 07/03/2013

  Linda Reply

  Ik ga helemaal uit mijn dak met lekker appen van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, shoptegoed voor mijn onmisbare smartphone, die kans is helaas super klein, maar met http://www.anneliesje.nl op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 14. 11/03/2013

  Annelies Reply

  Hoi allemaal!
  Onwijs bedankt voor het meedoen! De winnaar is…Suzanne. Zij heeft inmiddels bericht gekregen.
  Hopelijk hebben we over een tijdje weer een leuke andere winactie, dus hou de categorie Winacties in de gaten…

  Groetjes,
  Annelies
  http://www.anneliesje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*